סחתיין לקק"ל

adam2hoffman

New member
סחתיין לקק"ל

כל הכבוד לקק"ל ולאיגוד האופניים על ארגון יום עיון בנושא אופניים. מזג האוויר היה מושלם, הנוף היה מדהים, והמדריכים היו מהרוכבים הטובים בארץ. המדריכים הסבירו, הדגימו וענו על שאלות ובסך הכול היה אירוע מאוד מהנה. אני מקווה שנראה עוד אירועים בסגנון זה בחודשים הקרובים. תודה ליואב, אדם, גל וכספי(אני שכחתי את שמם של המדריכים האחרים). אדם

ranbike

New member
הדרכת קק"ל - פארק בריטניה - רשמים

אתמול יום שבת היתה הדרכת אופניים של קק"ל בפארק בריטניה להל"נ הרשמים אקדים ואמר תודה גדולה ליואב (שם משפחה לא ידוע) על הארגון המצויין של הארוע. הארוע הנ"ל בשונה מקודמים היה במסגרת תחנות הדרכה כאשר בכל תחנה מועבר נושא אחר הקשור לאופניים. הרעיון היה מצויין בעיקר בשל היכולת לילמוד מספר דברים הנראים לרבים מאיתנו כמובנים מעליהם, כמו מכונאות טיפול בסיסי באופניים, ארגון טיול, טכניכות רכיבה בסיסיות (אשר התמקדו בעליות) וגם מסלול קצר אך מאתגר. המדריכים ללא יוצא דופן היו מצויינים ונראה שללא מסגרת הזמנים הקצרה משהו היו מספיקים להעביר הרבה יותר חומר, בכל מקרה גם מה שהועבר היה הרבה, ודווקא דברים אשר נראו לי "מפחידים" בעבר נראים פחות ככאלה היום, (בעיקר התמודדות בעליות וירידות - הוער ע"י אמיר ולירון). מגוון האנשים היה רחב מכל רמות הרכיבה ממשפחות וילדים עד רוכבים אשר נראו מקצועיים יותר. זהו עד כאן ושוב תודה לכל הצוות כן ירבו כאלה ארועים

eizen16

New member
אתה מתכוון ליואב בהט - כנס

ההדרכות שלו מצויינות מקצועיות עם הרבה סבלנות, נותן לך הרגשה טובה והעיקר מביא לשיפור ביכולות !!! מומלץ בחום !!!

ofrab

New member
אכן כן

מצטרפת בחום לתודות - לכל המדריכים וליואב אשר היו סבלנים וקשובים ושמחו לעזור ולהדריך, (גם את אלו אשר עושים את צעדיהם הראשונים בעולם האופנים), תודה מיוחדת ליורם אדם ולירון אשר הנושאים שהעבירו היו קצת יותר קרובים לליבי תודה

למעלה