סחר בנשים בפורום שכן - מעצבן

A לוןA

New member
שני דברים-

א. זה טרול שהודה שהוא טרול- להתרגש ממנו זה רק להאכיל אותו
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=216&messageid=178278659
ב. תוכן ההודעה סקסיסטי לחלוטין- אבל אין פה סחר בנשים. לא כל דבר שמערב גבר אישה וכסף הוא סחר בנשים, כמו שלא כל רצח הוא ג'נוסייד. אם כבר זה יותר מתקרב לשידול לזנות מאשר לסחר בנשים (אם מפרשים את ההודעה לחומרה, שהרי בהודעה המקורית לא צויין מין כתנאי לעסקה)

catchet

New member
התוכן באמת מעצבן

אבל כמו שאלון אמר, הבחור הוא טרול, וגם היה מאוד משעשע הדיון שהשתרשר ממנו

אני דווקא חושבת שההודעה אמיתית

הטמבל נבהל מגל התגובות לפוסט שלו וחיפש נתיב מילוט.
העדיף להציג את עצמו כטרול מאשר להמשיך לספוג תגובות זועמות.
החלק המנחם הוא שהרוב, גם מבין הגברים, הביע שאט נפש מההצעה שנוטפת זילזול בנשים.
החלק המעציב הוא גישת המנהלים וחלק קטן מהגברים שהצדיקו את השארת הפוסט.

A לוןA

New member
אני חושב שאת טועה

לפחות לגבי החלק ש/ל הטרול- מדובר כנראה בכותב קבוע (עולה כך מהתגובות לפוסט, שהוא כנראה התבלבל וענה בשם ה"טרולי" במקום בשם ה"רגיל" בפוסט אחר)
בקשר לחלק של תגובת המנהלים- מאחר ובתקנון תפוז (ואפילו בתקנון של הפורום שלי, שמחמיר יותר מתקנון תפוז) אין שום עילה למחוק את ההודעה הזו- המנהל לא יכול לעשות בפורום כבשלו ולמחוק אותה.
אם היה מוזכר בהודעה איזשהו עניין מיני- אולי היתה עילה למחוק. מאחר ואין כזה- אין עילה למחוק. חוצמזה, מניסיוני בניהול, לעיתים לא למחוק ולהגיב בחריפות נגד שולח מסר חזק יותר מאשר למחוק ולשתוק.

dori78

New member
אולי פה יש מישהו שיודע

לתת לבחור הזה מראי מקום רלוונטיים, כדי שיבין שהוא מבלשט?
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=979&messageid=178288423

catchet

New member
אוף איזה חוצפן!

לא נראה לי שצריך מראי מקום, במקרה הזה הטמטום מדבר בעד עצמו

catchet

New member
עם מי יש לכן עסק את מתכוונת...

אחד הגולשים המוערכים שלכם מצדיק אמירות גזעניות כלפי הקהילה הרוסית, וזאת במסגרת פורום שאמור להעניק סביבה תומכת לאותה קהילה. עצוב... ולגבי מה שאמר עלי, זה ממש אופייני לאנשים חלשים, כשאין להם כלים להתמודד עם הטענות הם עוברים להתקיף את הטוען. ממש מתחת לכבוד שלי לדון עם כאלו, סורי...

aaa123

Member
שאלה:האם גם הצעה הפוכה מצד אישה כלפי גברים היתה זוכה

לתגובות דומות?
&nbsp
אני מבין מדוע הדברים זכו לתגובות עוינות ואני מבין מדוע הדעה שמדובר בהצעה שמדברת על זנות אבל זה בפירוש לא נאמר,וחבל שהדעה הרווחת היא שאם גבר מציע למישהי משהו שעולה לו הרבה כסף הוא בהכרח מבקש בשביל זה מין(אם כי אני מבין מדוע קיימת דעה כזאת ,וגם אני חושב שכנראה זה מה שהוא רוצה בהנחה שלא מדובר בטרול).
&nbsp
לא שהייתי מציע למישהי לקבל את ההצעה, ודי ברור שמי שמקבלת את ההצעה(בלי שיצטרף אליה גם שומר ראש או שומרת ראש להגן עליה בהתאם לבחירתה) מסכנת את עצמה באונס,וההשערה שלי בהנחה שהגבר רציני בהצעתו היא שהגבר לא יהיה מוכן שלנסיעה יצורף גם שומר(ת) ראש אפילו אם השומר(ת) ראש על חשבון האישה שמקבלת את ההצעה.

נשים אינן גברים, וגברים אינם נשים. 2 המגדרים שוים לפני החוק,

שוים בזכויותיהם החברתיות, האזרחיות, אך שונים מאד בטבעם. יש להניח שזכר המפרסם הודעה כזו חולם לנצל אשה באופן מיני, לקיים איתה יחסים בלי לתת למעשה רגש אמיתי. יחס כזה מצד זכרים הוא נפוץ מאד ומעורר בנשים רבות איבה. בעוד שאשה, לו פרסמה הודעה כזו, ורצתה בעקרון יחסים אינטימיים, היתה מתקבלת ברצון ובברכה ע"י זכרים רבים, שבאמת אינם רוצים רגש אלא בעיקר פורקן גופני. ואם אפשרות כזו היתה מובטחת גם עם מימון ע"י האשה, זכרים היו רואים בכך הזדמנות שאין כמוה.
זו למשל הסיבה שנשים רבות וגברים רבים לא יראו ב"מקצוע" הז'יגולו דיכוי של הגבר, רבים מהם אף יראו בו הזדמנויות לא רגילות לפורקן מיני תכוף, בשעה שזנות נשית נתפסת ע"י רוב הנשים כקרבניות קשה של האשה.

לדעתי אם אשה נוטלת לידיה (תרתי משמע) את ההתנהלות המינית

נניח למשל עם הז'יגולו, ממשמשת מעסה ומשחקת באיבריו האינטימיים בלי שום רגש, חוץ מרגש המשחקיות המהנה, והז'יגולו אמור להשאר דומם ופאסיבי ולאפשר לה לשחק בו, אפשר יהיה לומר שהיא מנצלת אותו לצרכיה . אז אפשר יהיה לראות בז'יגולו קרבן.

Berethor

New member
זה נקבע לפי הפסיביות?, תנוחת האישה למעשה זה גם ניצול?

ומה קורה אם שני הצדדים נוגעים זה בזאת, אז זה חצי ניצול או ניצול הדדי? אפילו הויברטור הוא לא דומם לחלוטין, רק הדילדו, הרצון בגבר דומם לחלוטין לא פופולרי בקרב נשים, בין היתר משום שזה לא ככה בטבע.

איזה גבר דומם? לטעמי הוא אמור להתמסר להאנח ולהאנק

ולתת לי לגמרי את ההרגשה שמה שאני מבצעת בו זוכה לתגובה.

היה לי פעם אחד כזה, וירדתי ממנו בהרגשה מצוינת.

Berethor

New member
זה משום שגברים הם יותר מיניים ופחות רומנטיים מטבעם, בדרך כלל

הג'יגולו עושה את זה קודם כל בשביל כסף, אחרת הוא היה סטוצר במקום ג'יגולו, חוץ מזה הלקוחות של הג'יגולו יכולות להיות נשים שאינן אטרקטיביות, בעוד שהג'יגולו עצמו בדרך כלל נראה טוב, ובמקרה כזה עוד יותר ברור שהוא איתן בעיקר בגלל הכסף. חוץ מזה יש גם נשים שאין לבעיה לעשות מין בלי רגשות, יש נשים יוצאות דופן.

למעלה