סחר בנשים בישראל - לטל קר אישי

סחר בנשים בישראל - לטל קר אישי

בזמנו הייתי איתך בקשר למאבק בסחר בנשים בישראל, - ועד לרגע זה, למרות שפעלתי רבות למען אותו מקרה אישי של "הלנה" הסיפור לא הסתיים, למרות שתוך חודשיים היא אמורה לחזור למולדתה, אשמח אם תצרפי לי שוב את כל הלינקים למידע בנושא, - שמרתי בזמנו הכל, אבל בגלל חומר רב בנושא, אני מתקשה לאתר את החומר על המחשב שלי, ואשמח לקבל מחדש את הקישורים, אני יעדכן אותך במה שקורה עכשיו, וגם אתייעץ איתך בנושא,

נתונים על סחר בנשים - 7 ימים האחרון

טל, נדהמתי לראות, שהנושא של סחר בנשים בישראל, לא יורד מדאגותייך, ושמחתי לראות את הודעתך בעניין טרופיקנה, שמוכיחה שאת כל הזמן עם היד על הדופק, בזמן האחרון נעדרתי מפורום זה - ואשמח גם אם תקשרי אותי להודעות נוספות בנושא שיכולו לעניין אותי, מאז הפורום עבר לתפוז,,, בקרוב אני יעלה עידכון לגבי מה שעובר על הלנה, בימים אלו, מתוך תקווה לקבל מכם יעוץ, בנתיים: העתק הודעה שלי מפורום אחר "אלימות נגד נשים" מנתונים שמתפרסמים היום במוסף "7 ימים" של ידיעות, במסגרת כתבה על אשה שלחמה בתופעה מוזכרים נתונים מדהימים, על כמות הנשים שמוחזקות בישראל ומועסקות בזנות בניגוד לרצונן, מדובר באלפים! כתחקירן טלוויזיה, שמכיר מקרוב כמה מקרים, אני מוכרח לציין את מורת רוחי מתפקודם של כל הגופים שצריכים לעסוק בנושא, החל ממשרד הבריאות, והוועד למלחמה באיידס, וכלה במשטרת ישראל, דמם של נערות אלו הפקר, הנתונים מופעים במסגרת פנימית בתוך הכתבה,,, ובכתבה עצמה,

המלצה להקמת גוף מיוחד לטיפול בתופעה

מזמן אני חושב, שהטיפול בנערות הכלואות הללו, נופל בין הכיסאות, ויש צורך להקים גוף מיוחד, שיהיה משותף למשטרה, משרד הפנים, ומשרד הבריאות, לטיפול מקסימלי בנערות הללו, תפקיד האירגון יהיה הן לדאוג לבריאותם ושלימותם של הנערות ואיתור סימני מצוקה, והן דאגה לשלום הציבור והגנה מפני התפשטות מחלות מין כמו איידס, מה דעתכם?

איש מחקר יקר, ברוך הבא לפורום

הנושא לא ירד מהפרק וודאי שטל לא תהייה מהמתייאשות... אני מציעה שתיכנס לחיפוש מורחב (תתחיל מהחלון השמאלי ותבחר אח"כ חיפוש מורחב) ותחפש לפי סחר בנשים וזנות. תסמן "חיפוש בתוכן" לפני ביצוע הפעולה. מאוחר יותר אקשר לפתיל הזה כמה ידיעות בנושא פורנוגרפיה. חנה

לקט ידיעות וסקירה על סחר בנשים

בקובץ הZIP המצורף - לקט ידיעות וסקירה על סחר בנשים בישראל, חובה לקרוא! מצמרר! (יש לשנות את הסיומת מDOC בגלל חסימת האפשרות להעלות קבצי ZIP לתפוז) תודה על העזרה בנוגע לחיפוש, - (למרות שמנגנון החיפוש של "תפוז" - ממש לא מושלם) לדעתי צריך להקים פורום מיוחד למאבק בתופעה, ולא לכלול אותו בין עוד מליון נושאים, להקמת פורום כזה - תהיה השפעה גדולה הן על המודעות בציבור, ועל המחוייבות לטיפול בנושא, של גורמי האכיפה,

למעלה