סחלב האם מותר???

רות ש

New member
סחלב האם מותר???

החורף עדיין לא ממש הגיע אך החזאים הבטיחו בסוף השבוע! אנו ירושלמים ובערב ממש קריר..... האם מותר סחלב??? האם מישהו מכיר קינוח מקח טיופקה???

לא יודעת לגבי סחלב..

אבל ראיתי כמה פעמים שחברים הכינו פודינג טפיוקה. אני לא בטוחה איך הוא יוצא אבל המרקם היה דיי דומה לסחלב...

limim

New member
מתכון: סחלב נטול גלוטן

מתכון: סחלב נטול גלוטן רכיבים: אופן הכנה: בסיר- 3 כוסות חלב ,2 כפות סוכר, 2 כפות קוקוס, חצי כפית קנמון, תמצית מי ורדים- מבשלים. בנתיים מערבבים היטב חצי כוס חלב ו-2 כפות קורנפלור עד לקבלת מרקם חלק, כשהחלב בסיר כמעט רותח, להוסיף את תערובת הקורנפלור ולבשל עוד כמה דקות ,עד שמבעבע. להגיש עם קוקס וקנמון מעל. הערות: מקור המתכון: פורום צליאק בנענע-דליף הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

נצר1

New member
ולא לשכוח את התוספות של סיני ../images/Emo13.gif

לפני ששופכים את הסחלב לכוס, לשים על הדפנות סירופ שוקולד ולהוסיף חתיכות בננה ובוטנים גרוסים... איך עשיתם לי חשק
דרך אגב, אני ואמא שלי קנינו תערובת לסחלב בדרום ת"א באזור התחנה המרכזית, נטול גלוטן. היה צריך רק להוסיף חלב ולהרתיח ויצא מעולה.

shavririt

New member
נצר- היכן בדיוק התערובת לסחלב?

תודה על המידע, ואנא כתבי היכן בדיוק קנית את התערובת לסחלב, ללא גלוטן, כתובת החנות.

shavririt

New member
סחלב עשוי מקורנפלור מבושל בחלב.

אין בעייה להכין אותו..אין בו גלוטן כמובן.

shavririt

New member
לא ידוע לי בעניין אבקת תלמה..

אבל אפשר לברר בחברה כמו שעשית בעניין המנה החמה. שנית, בוודאי כתוב ברכיבים האם עשוי מקמח תירס או אחר. אני מקווה שתלמה השלימה זאת בעדכונים הקרובים של המדריך כי בנוכחי לא רשום.

למעלה