לא "נשים בצד" את הונדה. רק בגלל שהיא מעניקה תנאים טובים
מהמתחרים.
מעבר לכך, בתגובתי הראשונה לשרשור, הבעתי את דעתי, כי עסקת טרייד אין, אינה עומדת בפני עצמה והיא צריכה להיבחן במכלול הכולל של הרכישה (מחיר הכלי החדש, חבילת תוספות, תנאי תשלום וכו'). לדוגמא : אתה יכול לקבל 50% מחירון על הכלי הישן, 15% הנחה על החדש, חבילת תוספות מפנקת, תנאי תשלום נדיבים והרי לך עסקת טרייד אין יפה.
ולכן מאחר ואין מחלוקת, כי לפחות יבואן אחד מאפשר לשמור את הכלי הישן בעיסקת טרייד אין, והעובדה כי שמירת הכלי הישן חשובה, אבל רק כחלק מהמכלול הכולל של העיסקה, אין צורך לבדוק את כל היבואנים בישראל, בכדי להוכיח את נכונות דברי. מה עוד שמדובר בדעתי בלבד, וכמובן כל אחד יכול להביע דעה שונה.
ולגבי "התקפה אישית", הרי שגיזמו כתב בשרשור בהתייחסו אלי "אל תנסה לבלבל אותו עם עובדות.". ולאחר מכן כתב כי אני "..נהנה לבדוק בציציות כל מילה וחצי מילה שכותב מסויים כתב (התנהגות טרולית סטנדרטית), ולהציק לכותב על פרט מסויים, קטן ושולי בצורה חפרנית בילתי נלאית אתה אמור להבין שתקבל יחס דומה." כלומר היחס של גיזמו אלי נובע ממה שהוא סבור שאני "נהנה" לעשות...
לאור הניסוח הזועם של גיזמו, ניסיתי לרמוז לו כי דיון חברי-ענייני, יהיה עדיף, אבל ללא הועיל.
אני מוכן לקבל ביקורת, אבל נראה כי, לפחות במקרה הנוכחי - הביקורת אינה הגונה ומוצדקת.