סחיבה

cahani

New member
סחיבה

שלום לכולם החיפשוית שלי לא סוחבת בהתחלה עלתה ההשערה כי הלכה משאבת דלק אז היא הוחלפה הוחלף גם קבל ופלטינה אך הרכב עדיין לא סוחב למרות שבניוטרל הרכב מגיע לטורים גבוהים כאשר מתחילים בנסיעה הרכב מתאמץ יש צורך לתת הרבה גז וגם אז הרכב לא סוחב בהילוך 2 , 3 ל-4 אפילו לא הגעתי. כמו כן הרכב לפעמים מעין מגמגם בהחלפת ההילוכים. עפ"י דעתי הכל עובד כמו שצריך ומתוזמן היטב אחרת כיצד הרכב בניוטרל עומד על טורים ועולה לטורים גבוהים ללא בעיה גם כאשר אני לא לוחץ פול גז המנוע מגיב יפה ולא מקרטע וחותך אז מי שיודע מה יכולה להיות הבעיה וכיצד אני פותר אותה אשמח שיגיב בנוסף אני צריך לרפד את כלל הרכב שזה כולל ריצה תיקרה דפנות ומושב אחורי באיזור ב"ש מי שיודע על בעל מקצוע טוב שנוח במחירים שיגיב בברכת שבת שלום cahani

בדוק אפשרות של קלאץ מחליק..

היכן הפרדת הקאץ, מתי הרכב מתחיל לנוע , עם הרמת הרגל מהקלאץ, קרוב לרצפה , באמצע המהלך, או לקראת סוך עזיבת הדוושה, בהילוך ראשון, פרט יותר ותקבל תשובה בהתאם. בברכה צביקה

cahani

New member
הקלאץ

אהלן צביקה זה הבחור עם הבעיה של המשאבת דלק שטענת כי הדלק בורח ממנה למנוע מסתבר כי לא זו הבעיה ועפ"י בדיקה של המשאבה הישנה נראה לי שגם היא תקינה כמו כן לפי דעתי הקלאץ בסדר גמור הוא משלב את ההילוך באמצע המהלך בערך אולי טיפה יותר פשוט אין סחיבה טובה בנסיעה ואין לי מושג למה כמו כן נראה לי שינה צריכת דלק גבוהה

bug1973

New member
אתה מבאר שבע? אם כן אני מוכן לבוא ו

לנסות לעזור לך

דרור 914

New member
יש מצב שיש לך סתימת דלק

חלקית, ביציאה מהמיכל או איפושהוא בדרך,רצוי לפרק את צינור היציאה מהמיכל ולראות אם הוא מלוכלך ואם יש בעיית חלודה בתוך המיכל. יכול גם להיות שיש לך בעיה בקרבורטור דבר שדורש התייחסות נפרדת.

אני חוזר הקלאץ שלך מפריד גבוה..

נסה תחילה לשחרר את כבל הקלאץ יפריד נמוך יותר, בעזרת פרפר הנמצא בין המנוע לגיר בחלקו האחורי של הרכב, צד הנהג, יש לשכב מתחת לרכב, וללשלוח יד ארוכה. לא מן הנמנע שיש לך גם בעייות בקרבורטור. זכור אבחנה מרחוק , לעולם לא תיהיה מדוייקת, ומבלי מבט קרוב של בעל מקמוע או בעל ניסיון, אבחנה מרחוק היא בגדר הימור! בברכה צביקה

אושרי

New member
סחיבה

יתכן ופלגים "עייפים",בניוטראל אין בעיה לטורים לעלות. אבל בעומס,הניצוץ לא מצליח להצית התערובת באחד או שני צלנידרים.

eazrieli

New member
"תשובה באויר"

שגיא שלום, התאור שלך הוא רכב לא סוחב בשעת הנסיעה לאורך כל מעטפת העבודה של המנוע. אני לא יודע את ההיסטוריה של האוטו אבל כמה דברים הייתי עושה: 1. כיוון שסתומים - יכול להיות ששסתום אחד סגור מדי ולכן צילנדר לא מתפקד. 2. תבדוק פלגים עם עברו 20,000 ק"מ או שנתיים תחליף. 3. קבל ופלטינה - החלפתה צריך מרווח נכון 0.40MM האם זה כך. 4. האם המפלג מקודם נכון - חוסר קידום יכול לגרום לאי סיחבה. 5. האם הדאפרגמה תקינה - (תשאב עם הפה ותראה שהפלטינה משנה מקום). דיאפרגמה משנה את קידום ההצתה לפי עקומת העבודה של המנוע. 6. קרבורטור - משאבת תעוצה לא תקינה דבר הדורש לפמפם עם הגז הרבה. בקיצור בהצלחה, ערן

למעלה