רוסים שמים BITOSAUR על התרגום
קודם כל, מצטער על הנאום הארוך הזה. בערוצים הרוסיים ישנם 2 סוגי COMMERCIALS: יש את אלו המתורגמות, ויש את אלו שמופצות דרך המאפיה הרוסית הבינלאומית (גרמניה, ישראל וארה"ב). (C) קארטושקה ISRAEL AD NETWORK המתורגמות: לא תמיד פוגעות לאותן המטרות שהמקור מנסה. והתרגום, מבחינת התוכן, בד"כ שונה מהמקור. די הרבה קורה שהם משנים גם SLOGAN. אבל, בהשוואה, הם עדיין טובים יותר מהקבוצה השניה, (קרא\י הלאה). MAFIA COMMERCIALS. האמת, קונדיטורים שלהם לא משהו בכלל (או הלקוחות). הם מכינים עוגיות מאוד לא טעימות, עם תוכן מאוד גס, ישיר ולא קריאטיבי. די הרבה זה HARDSELL, טסטמוניאל, אחד לאחד, יש אחת שאני פשוט מת ממנה. ילדה אחת מציגה לקהלי יעד שונים (מראים אותם, אבא-אמא-ילד וכו'!) את המוצרים. כגון קוטג' לאבא, קוטג' אחר לאמא... יש לי תחושה שמזלזלים בקהל יעד רוסי בארץ. וזה חבל, כי, כמו שאמר אורן, הצופים רובם הם ראשי משפחות שאכן הם אלו שהולכים לסופרים וקונים מוצרי צריכה (כמו סבתא שלי למשל). אינסייט אישי שלי - אם אני רואה COMMERCIAL כזה בTV - (אני מסרב לקרוא לזה "פרסומת"), אני מכניס את המוצר לרשימה השחורה שלי. לא קונה אותו __רק__ בגלל הCOMMERCIAL הלא-מושקע. __מירן, שים איזה ערוץ רוסי, תראה, לא חובה להבין את התכנים. רק תראה. תשאב קצת מידע על הרוסים בארץ (לפי הערוץ, כמובן). חוץ מזה, מה, אתם לפעמים לא מסתכלים ערוצים אחרים, לא-ישראליים, שלא מתורגמים לאנגלית?.. סרטים בשפות לא-מובנות.... רק בשביל להבין את התסריט.. לא קופי... זה די מעניין אם מישהו לא עשה את זה עד כה. מומצץ מטעם קארטושקה.