סו"ש מקסים לכולם.....

גל-עמית

New member
סו"ש מקסים לכולם.....

למה מקסים? כי אתמול והיום "חנכתי את עונת הרחצה בים" !!! מה אגיד לכם - חבל"ז !!! והוא יהיה יותר מקסים עם מכבי חיפה תיקח 3 נקודות מהפועל ת"א הערב.... שיהיה רק כיף..... וחוף בו הייתי....מזכיר לי את המקום שהיה לפני 35 שנים, סואן לא פחות.....

../images/Emo7.gif וככה זה נגמר........

וחשבתי לי... למה אנחנו מתרפקים כל כך על העבר.. ועניתי לעצמי - שעל המציאות של היום לעולם לא נתרפק, נשתדל להדחיק, לשכוח. ומישהו פה לידי אומר: "שהלוואי שנזכה שוב להוויה שעליה נרצה להתרפק".

magy

New member
תחשבי

כמה ילדים, בגיל ילדינו.......יקברו היום מתחת לרגבי אדמת קודשינו...... ולא רק.....מתינוקות.....עד חפים מפשע.....שבמקרה היו שם.... שרצו לבלות.....לשעה קלה......... ושוב קרבן מקרית אתא....השלישי בשבוע.........אחד מה הוא עשה שם? הלך לבלות עם חברים...........

שקדי

New member
רוצה לדבר על זה?????

והדיבור כידוע טוב לפריקת מועקות ומתחים אני פה.........כלומר שם ובקר טוב למרות כל הנאחס באויר

גל-עמית

New member
בוקר טוב לכולם......

את מה שכתבתי אמש, כתבתי לפני השעה 20:30.........הייתי ספוג חוויות ... ושוב אני חוזר בפעם המי יודע כמה על הדברים בהם אני מאמין (אם אני מעוניין, ואני מעוניין- להשאר שפוי..). כל זמן שאני אחליט שזה המקום שבו אני בוחר לחיות בו (מכל סיבה שהיא) - אחיה כאן ואשתדל לעשות כמיטב יכולתי ליישם זאת. לדעתי, הבסיס הוא לעשות הכל כדי לא לאבד פרופורציות, שווי משקל ותקווה. ולכן, למרות כל השכול, הצער והכאב - אמשיך לכתוב בנוסח ובצורה שאני מאמין בה....ואני מתנצל מראש בפני כל אחת ואחד מכם אם כתיבתי זו פוגעת במישהי/הו. לא אכעס גם אם אקבל תגובות שכנגד לדברים הללו. אישית, עברתי תקופות, זמנים וחוויות לא קלות מאלו שאנו חווים בעת הזו. הכוון בו אני מתנהג- הוא זה המחזיק אותי "מעל למיים".... שיהיה קל יותר....

למעלה