סו"פש רגוע..

i love skat

New member
סו"פש רגוע..../images/Emo210.gif

שבוע לא קל עבר על המדינה.. ואני מקווה שיהיה יותר קל ורגוע השבוע...
איך עבר השבוע?
משהו מיוחד לספר?
שיר השבוע?
מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?
תמונת השבוע[רצוי של הראל]?
פגשתם השבוע את הראל?
או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? שבת שלום ומבורך.. וסופ"ש רגוע ושקט...
אוהבת אותכם המוון..
אני..

אני במילואים בהתנדבות בסופישבוע

איך עבר השבוע? - בעסה רצינית... בגלל המצב.. אבל גם קצת נחמד, כי התחלתי לעבוד במקום חדש, מכובד ונחמד... ובאמת שטפו טפו טפו... משהו מיוחד לספר? - אני עושה מילואים בהתנדבות ביחידה המובחרת שבה שרתתי... רק מה.. במקום לעבוד בעבודה הטכנית שבה התעסקתי בעבר, אני מכינה צהריים טעימים ללוחמים שדואגים לשלומנו.. שיר השבוע? מ-1 עד 10 - "אליך שר" ו"אפילו ששריפות" וגם "ימים אחרים"... איך עבר השבוע? - חח. אותה שאלה פעמיים... אבל אפשר להוסיף שבזוש החתול עבר טיפול שיניים השבוע ועד הטיפול הוא היה עצבן, ביום של הטיפול ובלילה שאחריו הוא גם היה עצבן לגמרי, ועכשיו יש איזו שהיא רגיעה.. ועושה רושם שמצבו השתפר כי הוא אוכל יותר.. תמונת השבוע[רצוי של הראל]? - סורי. אין לי תמונות... פגשתם השבוע את הראל? - חח.. קיוויתי היום, אחרי המילואים הללו.. אבל הגעתי לתל אביב מאוחר מידי.. לא נורא.. או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? - אם הייתם יודעים איזה אוכל גרוע הצבא מספק ללוחמים שלו בימי שישי שבת.. מזעזע.. פשוט גועל נפש.. ויש להם תנור וכו', אבל אסור לאפות... שוב, באמת גועל נפש...

I N S T I N C T

New member
עונה..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

איך עבר השבוע?בסדר.. קצת משעמם.. ובגלל המצב במדינה רע.. אבל! בע"ה יבואו ימים אחרים עם שמש ועם אלוהים..
משהו מיוחד לספר?אממ לא..
שיר השבוע?ימים אחרים
מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?7
תמונת השבוע[רצוי של הראל]?
פגשתם השבוע את הראל?לצעתי הרב לא...
או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו?אני אוהבת אותכם.. ולכל אלה שגרים בצפון תיהיו חזקים כי בע"ה ננצח!!!!! ו...שבת שלום

עונה../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע? מצוין משהו מיוחד לספר? נגמרה לנו הקייצת של הנוער העובד והלומד שיר השבוע? אפילו ששריפות מ-1 עד 10 איך עבר השבוע? 8 תמונת השבוע[רצוי של הראל]? אין לי תמונות
פגשתם השבוע את הראל? לא, יום ראששון!! או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? משהו..

אני ../images/Emo66.gif איך עבר השבוע? ../images/Emo41.gif מוזר... משהו מיוחד לספר?../images/Emo41.gif אני מתה לצאת מהישוב המסריח הזה!!!!! רוצה חופשה!!!! שיר השבוע? ../images/Emo41.gif לא שומעת ../images/Emo4.gif מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?../images/Emo41.gif 5 תמונת השבוע[רצוי של הראל]?../images/Emo41.gif אין לי כח ... פגשתם השבוע את הראל?../images/Emo41.gif לא אבל אני מקווה כ"כ כ"כ שאני יפגוש ביום רביעי בקניון!! או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו?

למעלה