סושי?

lala182

New member
סושי?

מחפשת מקום נחמד לאכול בו סושי שיהיה אוירה טובה (לא רועש/צפוף מדי) טעים, שיהיו גם אופציות כשרות (אבל לא חשוב שיהיה כשר) ולא יקר מדי. באיזור המרכז. תודה מראש...

Benjamin Turner

New member
המוּן אכן אחלה, במיוחד העסקית המאוד

משתלמת שלהם, ואני אוהבת גם (לא לצחוק) את הג'פניקה, רצוי סניף ירמיהו. סושי די בסיסי, לא לאניני הטעם שמגדירים סושי לפי אונאמי, אבל זול וטעים עד מאוד. בשתיהן אין לדעתי בעיה להרכיב קומבינציה פסבדו-כשרה. אממה, חניה רק עם ויטמין luck) L)

איריסג

New member
הראנינג סושי בהרצליה פיתוח

או אם רוצים רק לאכול וללכת - ולא מחפשים מקום אולטרה רומנטי - אז הסושיה ממש ליד קניון רמת אביב (לא זוכרת איך קוראים לה....)

osowakki

New member
ביקורות

חבר'ה, אני ישמח אם תשלחו לי ביקורות והערות על סושיות שאכלתם בהם לאחרונה כדי שיתפרסמו ב www.sushi4me.com תרגישו חופשי לשלוח לי בפרטי, או ל [email protected]

MadEquation

New member
יוקו-אונו ברמת גן-בורסה

צ'יינה אקספרס בהרצליה פיתוח ועוד איזה מקום בהרצליה פיתוח שפרח לי השם שלו, שניהם ממוקמים במשכית, לא רחוקים זה מזה.

איריסג

New member
יוקו אונו - אחלה סושי

אכלנו שם לפני כמה חודשים וממש הופתעתי לטובה. אגב - אני לא יודעת אם זה נכון או לא, כי שמעתי את זה מאורחת שלי ולא ראיתי במו עיני - אבל בכל מקרה היא טוענת שבסושיה שהיא אכלה בה בירושלים (נדמה לי במושבה הגרמנית) משתמשים בעלי גפן מיובשים במקום באצות...

MadEquation

New member
יש סושיה בעמק רפאים שמשתמשת

בעלי מנגלוד במקום אצות. ברחנו מהמקום לפני שיצא לנו לנסות :-|

למעלה