סושי

קופיפה82

New member
סושי

הי חברים, אני מקווה שאני שואל זאת בפורום הנכון, אני מכין כבר הרבה זמן סושי עם כל מיני מילויים בעיקר סלומון במשקל ממעדניה . היום קניתי טונה אדומה קפואה שרשום על השקית מתאים לסושי, שאלתי האם צריך רק להפשיר ולגלגל או לטפל בה באיזה צורה? בישול אידוי או תיבול? תודה מראש
 

benny99

New member
טונה

למי שבאמת אוהב סושי, כדאי ומומלץ להכין את הסושי מדגים טריים בלבד. דג שנקנה קפוא ומפשירים אותו מאבד מאיכותו, וטוב לקציצות בישול וטיגון. בסושי מרגישים את הדג נטו וחשוב ביותר שהדג יהיה הכי טרי שיכול להיות, ולכן חשוב להכין רק מדגים טריים. זהפשוט לא אותו דבר וחבל על העבודה הקשה...
 
למעלה