סושי פלוס בשר?

סושי פלוס בשר?

לאחרונה תקף אותי חשק בלתי מוסבר לסושי. אוהבת סושי מאוד - גם טעים, גם לא משמין (יחסית) וגם נראה מאוד יפה על המגש. ואסתטיקה, כידוע, זה חשוב. הבעיה מתחילה בבן הזוג שלי, שעל אף היותו חתיך הוא בעייתי במיוחד בכל הנוגע למזון שאינו בשר. בסושי אינו נוגע, ולכן בכל פעם שאני מעוניינת לתקוע כמה רולים, בסופו של דבר אני מוצאת את עצמי באיזה מוזס, אגאדיר או ספייס עם הסלט, והוא נהנה מההמבורגר 300 גרם שלו. השאלה היא - האם יש מקום בו ניתן לשלב בין השניים? אני מתעלמת כאן בגלוי מקיוטו סלסה בגלל המחיר המאוד גבוה שלהם, וגם מהג'ירף כי הסושי שלהם יקר ובכמות לא גדולה כלל. בתודה, ל.מ. מאפט.

SimpleAim

New member
סוהו וזול באותה נשימה?!

בינוני עד יקר זה בהחלט התיאור הנכון לרמת המחירים בסוהו לדעתי. אני אגדיל להגיד שכשאני נכנסת לסוהו וללופט הצמודה הדבר הראשון שעולה לי בראש זה שאם הם היו ממוקמים בת"א ולא ברשל"צ ו"סובלים" קצת יותר מתחרות אולי הם לא היו מרשים לעצמם לתמחר כך (להערכתי הם מתומחרים בכ20% יותר ממה שמצופה), השירות היה טוב יותר והאוכל היה מוקפד יותר. אבל שכ"א ישפוט לבד - יש למסעדה אתר עם תפריט ברסט :)

mars4

New member
אם תסבירי לי את פשר המשפט

"על אף היותו חתיך הוא בעייתי במיוחד בכל הנוגע למזון שאינו בשר" אני אמליץ לך לאן ללכת... סתם.. יש את מיקה עם תפריט חדש שווה הכולל גם סושי כאופצית בחירה וגם סינטה עגל ברוטב יין אדום ושאלוט למשל וכל זה ב-78 ש"ח לאדם. ויש את ריבר ויש את צ'ויה בתפריט עיסקי של 35-50 ש"ח ויש את סאטורי ברמת החיל.

אליה וקוץ בה

זה מה שניסיתי להביע. מיקה אכן נהדרת אבל יקרה. אני מחפשת מקום שאפשר לשרוץ בו יותר מפעם בחודש.

meravbr

New member
לא נכון, למיקה יש דיל של 78 שח לכל

היום, בהחלט אפשר יותר מפעם בחודש, זה הרבה פחות מהממוצע בעיר ...

XMankoX

New member
מנצלשת

מישהו מכיר את הסושי בר בשינקין בשם נאגויה? אני מחפשת בנרות את המספר טלפון של המשלוחים שלהם. ב144 לא מוצאים ובאינטרנט אני לא מוצאת שום מידע עליהם.

smartblonda

New member
אני חושבת שהיא בשלבי סגירה,

עברנו במקום היום והמסעדה היתה סגורה ואף השלט הראשי הורד. המקום ניראה נטוש.

naamutzi

New member
אונמי

באונמי יש גם סושי מעולה (אבל יקר), וגם מנות נוספות- לא מעט מהמנות משלבות בשר

YuvalZiv

New member
המלצה חמה-סושי + בשר

השבוע נקלענו למיאקה- יפנית בבית סילבר בר"ג. במילה אחת : מדהים. האוכל מעולה. חטיף פולי סויה, שאפילו ביתנו בת ה 3 שרוצה רק פסטה אכלה מהם בכמויות מסחריות. לידו הגיע הגיוזה הטובה ביותר שאכלנו בארץ. בהמשך, מנת טונה אדומה צרובה קטלנית. סושי חם וסושי "רגיל". לא היה לי כח לקינות, אבל זוגתי הזמינה איזשהו מוס שהיה טעים. אפילו האספרסו הוכן כהלכה (דבר לא כל כך אופייני...). התמחור הוגן מאד. כוס יין (נדיבה)- סוביניון בלאן-רמת ערד נמכרת ב 25 ש"ח. בהחלט הוגן לטעמי. בעניין הבשר, שולחן לידנו הזמין אנטרקוט ופילה, כך שאני חושב שהקרניבור יוכל לשרוד את המסעדה. המחיר (לאחר 10% הנחה), וכולל מרק נוסף שאכל נספח שהצטרץ אלינו, ושני בק' מים : 407 ש"ח. לדעתי, הוגן ונותן תמורה טובה לכסף. ניכרת השקעה באיכות חומרי הגלם וההתיחסות לכל מנה. ממליץ בחום !

מיאקו

שמעתי עליה מידיד שפעם מילצר במקום, אולם הוא אמר שהמחירים שערורייתיים. נכנסתי בעקבות ההמלצה שלך לרסט, אבל אין מחירים לצד המנות - אולי כי זה באמת עשוי להלחץ את הסועד הממוצע. אם מורידים את היין, האספרסו, הקינוח וכל התוספות - כמה בערך זה יוצא לסועד?

למעלה