סושי על ההר

א אוהל

New member
סושי על ההר

אז אחרי שירדתי מארוחות במסגרת המבצע של מעריב בשלו ביער (כי אין מקום) ובאוקטגון (כי קטלו אותה פה
) חשבתי שפשוט נצא לאכול איזה חומוס טוב בצהרי שבת אבל הטף (בת 4 ורבע) נורא רצתה סושי ודווקא התאים. רצינו ללכת לטאטאמי שנראית מאוד מזמינה גם ב-REST וגם במציאות אבל כשהגענו ב-1 בצהרים הסתבר שבלי הזמנה מראש אין מקום עד 4! אז החלטנו לנסות את פרנג'ליקו שזכתה פה לביקורות אוהדות. על פניו, בר שנקרא "פרנג'ליקו" ומגיש סושי נשמע חשוב אבל זה מה שהיה. הגענו לפרנג'ליקו וגילינו שאין מיזוג - הבר פתוח ויושבים בחוץ בצל השמשיה. נו טוב. לא היה להם כסא לזוטא (11.5 חודשים - לא הקהל הרגיל של ברים
) אז מיד יצא רץ למסעדה ממול ודאג לכסא
השרות היה מקסים - המלצר הוא בעצם עורך דין (עבר את בחינות הלישכה) שאוהב לעבוד בבר ולטייל בעולם
. האוכל היה טעים - ה
הזמין מנת איטריות עם בקר וירקות בחלב קוקוס בניחוח הודי ו-1/3 גולדסטאר מחבית ואני והטף הזמנו קומבינצית סושי/מאקי/קונוסים/ניגירי גדולה. זוטא בשלב זה קיבלה עוף וירקות שהבאנו מהבית
. המנה שלו הגיעה כ-20 דקות לפני שלנו
אז נשנשנו לו ממנה והיה מאוד טעים - לדעתי היו צריכות להיות קצת יותר איטריות וקצת פחות רוטב אבל לא נורא. כשסוף סוף הגיעה הקומבינציה היפנית שלנו היא הכילה (אם אני זוכרת נכון
): 4 קונוסים (אני בחרתי: שניים סלמון, אחד טונה, אחד שרימפס טמפורה), 4 יח' סושי ירקות, 6 יח' מאקי - 4 דגים (2 סלמון, 2 דג לבן), 2 צמחוני (הצמחוני דווקא היה מעולה עם סלק יפני - מממ...) 4 יח' ניגירי דגים - 2 דג לבן, אחד טונה, אחד סלמון כשהמנה הגיעה המלצר התנצל שקונוס הטונה מכיל ספייסי טונה ולא טונה רגילה ואמר שאם לא יהיה טעים - נקבל אחד חדש. הטף, שהטונה היה בשבילה, התחילה לאכול, טענה שטעים ועוד הוסיפה וואסאבי+סויה לעסק
. זוטא קיבלה 2 יח' סושי צמחוני וטרפה אותם כאילו נולדה ביפן
. בסך הכל היה טעים ונהניתי מאוד. מה גם שהמנה מילאה אותי עד הערב למרות שחלקתי אותה עם שותפי לשולחן. זו הפעם הראשונה שאני אוכלת סושי בארץ מאז חזרנו ממגורים של כמה שנים בארה"ב באזור שורץ מזרח אסייאתים שם יש להשיג ובשפע סושי מעולה ולא יקר. זו אולי לא פיסגת הסושי אבל לא התאכזבתי. כשסיימנו לאכול והכלים פונו מהשולחן המלצר שאל את ה
אם ירצה עוד
. ה
סירב בנימוס אבל אז גילה לו המלצר ש
שניה היא חינם - אז מה, לא ישתה?
לצערי לא היו במקום קינוחים לא חלביים
(המלצר התייעץ עם השף בטלפון כי אמר שיהיה לו קשה לשאול את הסיני שבמטבח) אז נאלצתי לוותר. עם הגשת החשבון גילינו גם שבנוסף ל
שניה חינם, על כל התפריט יש הנחה של 25% - עד השעה 19:00. סה"כ יצא לנו: מנת איטריות ובקר, 2X 1/3 בירה מהחבית, קומבינציה יפנית גדולה - 113 ש"ח לפני טיפ
. נחזור שוב

prizman

New member
אל תכעס על ההצעה

אבל בפעם הבאה תוכלו לוותר על השרימפס, לקחת קינוח חלבי, והחשבון שלך עם אלוהים ישאר בדיוק אותו דבר. אם זה לא יהיה בשבת אולי תהיה עוד רגל לשולחן בגנעדן.

למעלה