סושי סמבה - בקרוב...

איריסג

New member
סושי סמבה - בקרוב...

הבוקר ב"גלריה" בעיתון הארץ, יש כתבה מפורטת על שלל מסעדות חדשות שאמורות להפתח בקרוב. הבשורה הכי מרגשת לדעתי היא שסוף סוף יש מועד לפתיחת הסניף התל אביבי של "סושי סמבה" - סוף מרץ, ברמת החיל. מהמסקנות מהסניף במיאמי - יש למה לחכות...

cookie13

New member
הרבה מסעדות מתבשלות להן...

וגם במערכת ש"הארץ" לא יודעים!!

meravbr

New member
אני גם מחכה למסעדות החדשות

של ירזין/קונפורטי (זה לא אותו דבר?) ובמיוחד לאחות הקטנה של זוזוברה...

lady_anne

New member
כתבה בנושא שהופיעה בסופ"ש האחרון

באחד המוספים של "מעריב" אומרת שגם רושפלד וחיים כהן חוזרים. אכן ימים קשים בפתח
.

meravbr

New member
ואם כבר "בקרוב" ../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

אני מעיינת עכשיו בעכבר זהב (למצוא רעיון לארוחה הקרובה, בינתיים אין מציאות) ורואה שעומד להיפתח סניף חדש של קזנקי (דווח פה כבר אאל"ט) בשנקר 2 הרצליה - זה המיקום של בית הקפה שהיה צמוד לחנות פיצ'יפקס? (על הצומת)?

beeyourself

New member
איזה כייף לשמוע שיש חידושים

לא שכבר הספקתי לחרוש את כל ה"וותיקים"
אבל כייף לשמוע שיש מקומות חדשים לבקר בהם
כן ירבו!

ננה f

New member
מישהו לא קורא את המפה כמו שצריך.

בעוד ההיטקיסטים נודדים לאזורי תעשיה מרוחקים, אפילו ברעננה וצפונה, ואל מחוץ לעיר בגלל ארנונות מופרזות, המסעדות תופסות נפח הולך וגדל. מישהו צריך לפרנס על בסיס קבוע את המקומות האלה. לקוחות מזדמנים לא תמיד עושים את זה. לקוחות היטק בצהריים, הם הבסיס, לדעתי. והם הולכים ונמוגים.

meravbr

New member
לא מסכימה איתך פה,

ביום שבת ב- 17:30-18:00 חיפשנו מקום - במוזס בהרצליה (לא קטנטנה) היה 0 מקום
באגאדיר גם היה מקום רק במרפסת המעושנת ולהמתין כחצי שעה לשולחן בפנים. זוזוברה היתה חצי מלאה (ישבנו שם בסוף) ומדובר בשעה "מתה" לכל הדעות. אם תעברי באמצע השבוע (ראשון, שני, שלישי) ליד בראסרי/קופי בר (ואני בטוחה שגם דיקסי, מוזס ועוד casual שכאלו) תיראי שהן מלאות עד אפס מקום כמעט און באחוזי תפוסה יפים. אין מה לבכות על המצב היום בת"א...

meravbr

New member
ומשלימה את המשפט

אין מה לבכות על המצב היום בת"א למסעדות שנותנות תמורה טובה של אוכל-כסף כלומר מגישות אוכל טוב (לא גורמה עילי) במחירי ביניים נוחים (למרות שבטח לא לכל נפש)

ננה f

New member
מי דיבר על תל אביב?

דיברתי על הרצליה אזור התעשיה, ובוודאי שהמדד הוא לא בשבת, יום חופש אפילו לעבדים החרופים של ההיטק, בדרך כלל. וההערה על השכנים לא ממש מתאימה בהרצליה פיתוח גם. נכון פולקע ההיטק מתעורר, כמו גם המצב הכלכלי , לדעתו של הביבי ואחרים אבל... התנועה של ה"מפעלים" האלה היא החוצה. זה הכיוון.

פ ו ל ק ע

New member
אני חושבת שאת טועה

ראשית, גם באזורי ההיטק החדשים פותחים מסעדות - ויפתחו עוד בעתיד. שנית, אני א חושבת שמקומות כמו הרצליה פיתוח ורמת החיל שוממים בלילות. יש סוג מסויים של מסעדות שלא מצליח להמריא מעבר לארוחות הצהריים של ההי-טק, אבל יש גם המון מסעדות מצליחות מאוד בכל שעות היום. הדוגמאות שקרובות אלי הן הג'ירף ואוונגרד ברמת החייל - מלאים גם בצהריים וגם בערב. אני לא חושבת שיקרה להם משהו אם מחר תתרסק תעשיית ההי-טק ברמת החייל.

meravbr

New member
זה נכון,

ובעיקר כי הן מתפרנסות מאוכלוסיה חזקה שגרה ליד, לא בהכרח על הייטק (שאגב אומרים שאינו יורד עוד אלא במגמת פריחה מחודשת)

פ ו ל ק ע

New member
ההייטק רק עובר דירה ../images/Emo13.gif

יש מרכזים חדשים בפ"ת, רעננה ושדה התעופה. וגם שם תוך שנה שנתיים תהייה תעשיית מסעדות, לא לדאוג.

למעלה