סושי באשדוד

ריטה1

New member
סושי באשדוד

שמעתי על מקום עם סושי מצויין אבל שכחתי את שמו אני מכירה את זואי, אבל יש עוד מקום נדמה לי שמתחיל באות מ אני רוצה ללכת לשם היום, וזקוקה לשם וכתובת אם מישהו יכול לעזור לי בהקדם תודה

prizman

New member
סושי מצויין באשדוד-משאיר אותי סקפטי

נשמע לי כמו חומוס מדהים באלבאמה, לפחות בימים האלו בישראל כאשר בשנים האחרונות חוויתי סושי מדהים אחד ושניים טעימים מאוד בכל ארצנו הקטנטונת. אבל הכל יכול לקרות.

ריטה1

New member
למה הסקפטיות- אשדוד זה לא סוף העולם

קודם כל יש את זואי , שזה מקום אחלה, אכלתי שם פעמיים ונהניתי ולא רק מהסושי, ואמרו לי שיש עוד מקום.

nalathe1

New member
2 קטנות על סקפטיות וסושי פריפריאלי

1. לא אכלתי באשדוד אבל עד לפני שנתיים בערך היה סושי בר מצויין באשקלון. לדעתי נסגר מפאת חוסר משתתפים. אז כן, יכול להיות סושי טוב בפריפריה (השאלה אם ישרוד?) (מצויין = לא ברמת אונאמי אבל רמה אחת מתחת ומחירים נמוכים בהרבה) 2. לזואי הגעתי לפני שבוע ועשיתי משהו שאני בד"כ לא עושה. התיישבתי ואחרי כמה דקות יצאתי מהמקום. זה שהמקום נראה כמו סושי פועלים זה מילא (כסאות פלסטיק וכאלה), עם זה ממש אין לי בעיה. אבל זה גרם לי לבדוק טוב את התפריט (בנאלי עד משעמם/מאכזב) וזה גרם לי לבדוק את הדגים בבר לפני שאני מזמינה. מבט מהיר על הסלמון הבהיר לי חד משמעית ששם אני לא אוכלת בחיים. חיוור, עכור, דהוי, עצוב וממש, אבל ממש ממש לא טרי. כל השאר כבר לא ממש משנה.

nalathe1

New member
אגב, אשדוד זה ממש לא סוף העולם

ואני יכולה להעביר שם סיור קולינארי של שבוע בקלות, אבל סושי.... ממממממ..... לא נראה לי. (מסכימה עם פריזמן לגבי בעייתיות הסושי בארץ)

ריטה1

New member
קוראים למקום מלאיה

והיה אחלה של מקום, בר קפה ברמה כולל הסושי

prizman

New member
זו כבר סיבה לסקפטיות

בר קפה וסושי מצויין לא הולכים ביחד. מצטער. אשדוד ממש לא סוף העולם וnalathe1 ניסחה את זה מצויין. אכלתי בכל מסעדות אשדוד החל מהפריקסה במרכז א' דרך מאמא מפרומה וכלה באידי ובלזק ובד"כ נהניתי ומעלה. אבל, סושי טוב, והכוונה לטוב בהגדרה שלי, בספק אם ישרוד במידה ויקום בכלל.

אם אשדוד לא סוף העולם, אולי יש לך

אי אלו המלצות לבאר שבע? לא ליד..לא קל"ב... בעיר גופא. משהו למעלה מסביר, לתצרוכת יומית עבור פרסונה שטוען ש"אין מה לאכול בבאר שבע.. ומה יהיה"...

prizman

New member
ודאי שיש

מקום ראשון לדעתי זו סמי וסוסו, סטקיה רומנית צמודה לשוק. יש את הבולגרית במדרחוב שהיא לא רעה שיפודיה סבירה בשם סוף הדרך לא רחוק מהפיקוד וזה כל מה שאני מכיר חוץ מעוד איזו חומוסיה. בעצם יש גם את אחוזת הלפרין שלא אכלתי בה והדעות לגביה חלוקות.

nalathe1

New member
ב"ש לתצרוכת יומית:

סנדביצ'ים: פריקסה בפלאפל הצומת (בפינה ליד קופת חולים ג') סבא ג'בטו (סנדביץ' בר מעולה, באיזור של התיאטרון ובתי המשפט) פלאפל במרכז אורן (ויכוח נושן אם שם או בגשר. אני של אורן) תצרוכת יומית בכייף: המסעדה הבולגרית (במדרחוב, אצלי תמיד הבחירה הראשונה שם) סמי וסוסו (גריל רומני משובח בשוק) בית הפול (בעיר העתיקה, תמיד נחמד לנגב) דגים אצל זוילי (הדגיה של זוילי, בעיר העתיקה) פטפוט (אני לא מתה על המקום, רבים ממליצים על ארוחת בוקר שם. יש בתחילת העיר העתיקה ויש במרכז ביג) רמה גבוהה יותר (יקר למדי, לטעמי קצת מדי עבור התמורה אבל זה As good as it gets): חצר היין של מיכאל (בעיר, ליד בית הפול) אחוזת הלפרין (צמוד למיכאל) בהצלחה

nalathe1

New member
../images/Emo12.gif אתה משווה את הפריקסה

בפלאפל הצומת ל-הזה של העופות בקניון
מה לעשות, 6 שנים בבן גוריון, חיבה עזה לפריפריה ולמרחבים, צרכים גסטרונומיים מתקדמים ובעיה קשה עם דחיית סיפוקים חייבו אותי לערוך מחקרים מעמיקים כדי למצוא את דרך המלך (שהיא, אגב, בסופו של דבר שעה נסיעה לתל אביב או לבן גוריון של המטוסים....).

prizman

New member
חלילה וחס

רציתי לומר שנתת סקירה כ"כ מקיפה על ב"ש עד ששכחת רק את המקום החביב ביותר על המקומיים. בית הפול ירד מגדולתו לפני יותר משלוש שנים ויש פלאפל מצויין ברחוב הניצב לאברהם אבינו. בזאת נראה לי שמיצינו את העיר.

גסטרו

New member
ת'אמת- גם בסורוקה אכלנו לא רע

ושואלים בכל בקר מה תרצה לצהרים...גם הצמחוני שלנו רווה נחת.

nalathe1

New member
גטסרו, פליז תגידי שזה חוש הומור

אבא שלי חוזר פחות כמה קילוגרמים מכל ביקור שם. משום מה הוא מתעקש שלא נביא לו אוכל וטוען שזה חלק מחוויית בית החולים (סוג של הלקאה עצמית כנראה).

גסטרו

New member
פעם ! זה היה הומור, היינו שם בדיוק

היום לפני שנה (החל מ 25.10) וממש הופתענו . התברר שהאחות הראשית של בית החולים פנינה שלפר יזמה פרויקט שיפור המזון וזה ממש הצליח.

nalathe1

New member
באשפוז בפסח לפני כמה שנים

נדגם מרק אצות נפלא
(סתם, זה מה ששמעתי בדיווח טלפוני על מרק עם מצות....)

למעלה