סורק Hp 3200c

Ziv Hadash

New member
סורק Hp 3200c ../images/Emo53.gif

יש לי בעייה עם הסורק שלי ב Win Xp... שאני מכניס את דיסק ההתקנה של הסורק ומפעיל את ההתקנה באה הודעה ורשום בה שהסורק (הדרייורים) לא פועל בווינדוס Xp,NT. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש זיו

AfiComp

New member
אז ככה...

ע"פ האתר של HP, הדרייברים ל-XP עדיין בפיתוח ולא שוחררו. בינתיים כאן תמצא את הדרייברים ל-2000 שקרוב לוודאי יעבדו עם ה-XP (רק קרוב לוודאי, כי אחרת למה HP מפתחים דרייברים יעודיים ל-XP ?). הקובץ די גדול (25MB), כך שכדאי שתפנה לעצמך קצת "זמן מודם+קו טלפון" אם אתה מתכנן להוריד אותו (אלא אם כן, כמובן, יש לך ADSL...
). חוץ מזה מומלץ לבקר מדי פעם באתר של HP לראות מתי הם ישחררו את הדרייברים הרישמיים ל-XP. בהצלחה, AfiComp

jshchori

New member
hp 3200 c

שלום ל AFICOMP כשאני לא משנה מה הצריבה ראשונה יצאת עם פסים צבעוניים אבל כשאני צורב את זה בפעם שניה זה יוצא טוב, כך אני חייב לצרוב פעמיים אולי ישלך פתרון לזה תודה מראש יעקב

noam01234

New member
המממממ

אמנם לא נתקלתי במוצר הזה אבל תנסה קודם להתקין את הדרייבר מחדש כפי שהציע אפי. דבר שני שתוכל לעשות זה להתקשר לתמיכה הטלפונית של חברת HP, התמיכה היא חינם וכדאי לך לנצל אותה (אם הצלחת ספר לנו מה היה הפתרון) הטלפון של התמיכה של חברת HP הוא 09-9524848 בהצלחה

jshchori

New member
לנועם

הם לא ממש פתרו את הבעיה עשיתי איתם התקנה חדשה כנרה זה קורה שהסורק לא פועל כמה ימים אז ישנה התופעה. הם אומרים שזה אולי בעיה של וינדוס ME סך הכל זה לא נוראה. בכל אופן תודה לך

למעלה