סורק נגטיבים

mayravit

New member
סורק נגטיבים

שלום לכולם! שלום לכולם. אני חדשה פה ורציתי להתייעץ לגבי סורקים לנגטיבים/שקופיות כאמצעי לחסכון בעלויות שמצטברות ומצטברות... יש לי אפשרות לרכישה בסינגפור. השאלה איזה דגם מועדף ( Minolta Dimage Scan Elite II ???), והאם בכלל כדאי לקנות בסינגפור. כל מידע יעזור. תודה!

ted

New member
לא יותר זול לקנות דיגיטלית, וסוף

להוצאות?

Shadocan

New member
לי יש HP Scanjet 4470c עם סורק פילי

פילים.... שזה יענו סורק שיש לו מכשיר נוסף (בנפרד אבל מתחבר לסורק) שמאפשר לסרוק פילים... עכשיו מהסריקה אני מרוצה אחושרמוטה אולי טיפה איתי אבל האיכות בן זונה ולגבי הפילים זה בכלל איטי ויש בעיות כנראה בגלל שאני לא יודע להשתמש והגודל של זה אחרי הגדלה יוצא בערך גודל של תמונה ואיכות ככה אם הייתי מפתח את אותה תמונה וסורק זה היה יוצא יותר טוב או לפחות לא יותר גרוע

ted

New member
לא מבין למה צריך לנבל את הפה בשביל

לתאר סורק????

FlyFoto

New member
אמא'לה ../images/Emo2.gif

לסרוק פיל ואח"כ גם להגדיל אותו ?? לא פלא שזה לוקח הרבה זמן. אתה יודע כמה מטרים זה יוצא ? ועוד צריך לדאוג שהוא לא יזוז בזמן הסריקה, מסכן.

elidgani

New member
mayravit סורק נגטיבים

שלום לך , בלי קשר למקום הרכישה . קצת ניסיון שלי , אני עובד עם MINOLTA SCANDUAL II , הוא יחסית איטי אבל בזמן הסריקה לא מפריע לבצע כל פעולה אחרת במחשב .. בשלב מסויים אני ממש הייתי
מאוכזב מהתוצאות של סורק זה עם התוכנה המקורית שמגיעה עם הסורק ... עד ש. החשוב וחשוב ביותר עם תוצאות ממש מרהיבות , לעבוד עם תוכנה בשם VUESCAN המוציאה את המיץ הטוב והמיטב מהסורק והיא תומכת בסורק זה . כמובן מאוד חשוב לנקות את הנגטיב עם מטלית נייר אורז ונוזל ניקוי מיוחד (לא זוכר את השם) שאני רכשתי מחברת "פוטו מהיר" (03-9228190) אין לי שם משפחה רק המלצה מקצועית . בהזדמנות זאת קישור לגלריות תמונות שלי להנאה והערות בהצלחה : אלי דגני

למעלה