סורי שלא עניתי

lulita666

New member
סורי שלא עניתי

יאה אנשים סורי שלא עניתי... אמ... לא אני לא יודעת לשרשר קוראים לזה <??? ו.. אני מדברת עם אורלי באיי סי קיו .... תאמינו או לא.. הוא כזה חמוד.. אבל כזה צנוע וזה טוב!!! טוב מאוד!!

Michal Bloom

New member
את יודעת מה?!

סבבה..תני את המספר!!.. אם את לא מביאה את חתיכת שקרנית!!.... סאבי?....

SailoR VenuS

New member
אויש נו...

מה הסיכויים שזה אורלנדו בעצמו? 1 ל3803289479 בערך...
את יודעת כמה אנשים קוראים לעצמם אורלנדו בלום באייסי?

pookacha1

New member
אני יסביר לך מה זה לשרשר::::

מתחת לכל הודעה.. כתוב "+הוספת תגובה" ולמעלה.. בתחילת העמוד יש: "הודעה חדשה" (מה שאת עושה..)
אז תעשי את האפשרות הראשונה (של +הוספת תגובה) ואז זה לא יפתח לך הודעה חדשה.. אלא זה יהיה הודעה רגילה.. הבנתוש???? הודעה זו היא גם לכל מי שלא יודע לשרשר!

פרפר15

New member
תיראי אני אישית לא מאמינה לך כי....

דבר ראשון כימעט כל שנה הוא בארץ אחרת (מרוקו,ניוזילנד,הקארביים,מלטה וכו וכו וכו) דבר שני למה שהוא יכנס לאייסי (שבטוח אין לו) רק בישבילך יש לו חברים מבוגרים שלא מישתמשים באיי סי דבר שלישי יש הרבה אנשים שקוראים לעצמם אורלנדו בלום אם אחד דיברתי איזה חודש בפטאתיות דבר רביעי איי סי קיו זה לאנשים בני 20+ שלא מרביחים מליונים לסרט וכן יכולים להיתקשר לחו"ל אבל בטוח יש לו אימייל

פרפר15

New member
תיקונים

רביעי איי סי קיו זה לא לאנשים בני 20+ שלא............ אם=עם

Galadriel 3000

New member
למה שיהיה לו אימייל או אייסיקיו?

אני מזכירה לכולם שהוא טכנופוב!!!

TrinMyQueen

New member
נצל"ש ../images/Emo168.gif

כמו שאני מכירה את רובכן זה לא מעניין אותכן
אבללל מישהו ראה פה את היומן מסע+ההופעה של המורדים מקודם בערוץ 3
אני חייבת מישהו לדבר איתו על השלמות שנטפה לי מהטלויזיה

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gifשחרררר../images/Emo70.gif אני מתה לראות את זה

אבל יש לי YES אז חברה של חברה שלי מקליטה לה וכשיהיה לה אז אני אראה איתה אז דברי איתי על זה
אפשר במסרים

פרפר15

New member
היה מהמם

פליפה כזה נשמהההההההההההה מה ןליס לא היה את זה איזה באסה

ThisIsJustME

New member
אההההה פליפההההה../images/Emo99.gifולא

ליס לא היה את זה
אבל חוצמזה אני אוהבת יותר את בנחה

Anat L

New member
יוו....לא נכון!!!

אני מדברת כבר איזה חודשיים עם איזה אחד שאומר לי שהוא אורלנדו בלום אבל אני לא מאמינה לו!! אז כניראה שזה באמת הוא!

OB4ever

New member
וואי וואי וואי

חחחחח....עשית לי תיום לא צחקתי ככה כל החיים שלי.... הוכחה הכי חותכת שלא דיברת עם אורלנדו זה כי אורלנדו טכנופוב!! כלומר הוא לא אוהב ואף פוחד ממחשבים...כמו כן הוא אמר שאין לו מחשב והוא הודע שגם אין לו אי מייל....אמא שלו עושה לו את כל הגלישות באינטרנט ומדווחת לו על האצרים שהכינו לכבודו ובנוסף אמא של אורלנדו ניסתה לשכנע אותו לעשות אתר..כאילו לפנות למקצוענים שיעשו אתר רשמי לכבודו ולא אתר חובבני כמו של כל המעריצות...אך הוא שלל את זה ואמר שזה לא הכרחי...אז תגידי לי את עכשיו..זה הגיוני שדיברת עם אורלנדו?!

../images/Emo127.gif חיובי ../images/Emo9.gif ../images/Emo20.gif

חחחח... וואלה... טכנופוב זה לא אוהב מחשבים... טחחחחחחחחחח וואי וואי וואי..
מילא תעבדי עלינו אבל לפחות תעבדי עלינו באמת...

באיסיקיו? ../images/Emo20.gif

עם אורלנדו? באמת? לאאאא... איך? למה שיהיה זמן לאורלי לדבר באיסיקיו שיש לו הרבה סרטים לצלם? לא יהיה לו זמן לדבר עם מעריצות באיסיקיו.

למעלה