סורי על השירשורר... מישהי פה?! אני מבואסת בגלל ההופעה...:( (שלא יכולתי ללכת)
O OoנויoO New member 16/1/06 #1 סורי על השירשורר... מישהי פה?! אני מבואסת בגלל ההופעה... (שלא יכולתי ללכת)
מ מורוש ואושרי לנצחחח New member 16/1/06 #2 גמאני מבואסת בגלל שתי דברים א.שלא הלכתי להופעה בקריון ב.שהגיים בויז היו בחולון לפני שהם נסעו ואני ושירה הלכנו מלאאא ובסוף איחרנו בשעה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
גמאני מבואסת בגלל שתי דברים א.שלא הלכתי להופעה בקריון ב.שהגיים בויז היו בחולון לפני שהם נסעו ואני ושירה הלכנו מלאאא ובסוף איחרנו בשעה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
O OoנויoO New member 16/1/06 #4 איזה קטע מבאס זה.. זה כולההה שעה אחתת שהפרידה בינכם לבין הבויזז אבל לא נורא תתעודדי חחח את עוד תראי אותםם... את מחולון?
איזה קטע מבאס זה.. זה כולההה שעה אחתת שהפרידה בינכם לבין הבויזז אבל לא נורא תתעודדי חחח את עוד תראי אותםם... את מחולון?
O OoנויoO New member 16/1/06 #6 אעע...מבינה אתכן טוב לא נורא יהיו לכם עוד 237327347343678 הזדמנויותת גמני פספסתי אותם לפני איה חודש או יותר אותם במפגש מעריצים שתי מטר מהבית שליייי זה היה בכלל מבאסס
אעע...מבינה אתכן טוב לא נורא יהיו לכם עוד 237327347343678 הזדמנויותת גמני פספסתי אותם לפני איה חודש או יותר אותם במפגש מעריצים שתי מטר מהבית שליייי זה היה בכלל מבאסס
כ כוסית על הגג New member 16/1/06 #3 גמני מבואסת../images/Emo10.gif אוףףף בטח הם שם עכשיו .. מופיעים .. אדם
מ מורוש ואושרי לנצחחח New member 16/1/06 #12 לא אבל... הייתי ששורה 11 וזה קרוב לפרקט...אז אושרי וערן ושרון אביחי ואדם היו קרובים אליי
S shoshishoosh New member 16/1/06 #14 אני פה... גמני לא הלכתי כי אמרו לי שההופעה התבטלה אבל בסוף יש את ההופעה אוףףףף בקיצר את לא היחידה שלא הלכת...גמני מבואסת...אני מקווה שיהיו מפגשים ועוד מלא מלא הופעות..
אני פה... גמני לא הלכתי כי אמרו לי שההופעה התבטלה אבל בסוף יש את ההופעה אוףףףף בקיצר את לא היחידה שלא הלכת...גמני מבואסת...אני מקווה שיהיו מפגשים ועוד מלא מלא הופעות..
O OoנויoO New member 16/1/06 #17 ההופעה הבאה שלהם תהיה בעזריאלי? לא נראה לי שהם ירצו בכלל להופיע מסכן אביחי הוא כל הזמן מתעלף... לא נורא לפחות לא ראינו שם את כל הבלאגן!..
ההופעה הבאה שלהם תהיה בעזריאלי? לא נראה לי שהם ירצו בכלל להופיע מסכן אביחי הוא כל הזמן מתעלף... לא נורא לפחות לא ראינו שם את כל הבלאגן!..