סורי על הודעה דשה אבל חשבתי ש...

סורי על הודעה דשה אבל חשבתי ש...

חשבתי שכל אחד ידרג ויגיד מה דעתו על כל הזוגות... אני יתחיל דירגתי מ1-10:(ואל תתנפלו עליי אם זאת לא דעתכם) מקום ראשון-סמי ואנה:10 נק'. סמי נכנס לקצב כמו שצריך, הוא רוקד עם רצון, רואים עליו... מקום שני- אליענה ואורון:8 נק' לא יודעת מה אבל משהו משך אותי בריקוד שלהם, אולי זה היה השילוב של הסלסה... מקום שלישי- עומר וויקטוריה: 7 וחצי נק'. הקצב&הרצון&החיוך&והריקוד זה מה שהביא אותי לתת להם 7 וחצי נק'. מקום רביעי- ניצה ודניס:7 נק': -למרות הפרש הגבהים, ואולי גם הגילאים, היא עשתה זאת בצורה מדהימה,והוא גם. מקום חמישי-איתן ודורית:6 וחצי נק' וואי הוא כזה חתיךךך!!! אבל את הנק' לא נתתי בגלל זה אלא בגלל הריקוד הנחמד מאוד, שכישוריה של דורית הוסיפו נורא.. מקום שישי- בקי ודני: 6 וחצי נק' בקי, לא ראו אצלה את הרצון העז לרקוד כמו אצל מתמודדים אחרים. מה זה הנעךים האלה שהיא לבשה?...בכל זאת הריקוד היה נחמד מאוד. מקום שביעי- שירז ובוריס: 6וחצי נק'. חצי מהניקוד שלי הוא בגלל החיוך הכובש שלה והחצי השני הוא בגלל בן זוגה המדהים. אך היא לא רוקדת כל כך יפה. מקום אחרון- אבי ופאולינה: 5 נק'. אני מתה עליו הוא קורע אותי כל פעם מחדש...אבל הריקוד?!לא נראה לי... את ההתחלה בכלל לא הבנתי... את חמשת הנק' הבאתי להם בגלל שהם בסך הכל יודעים לרקוד מצויין אבל לא בסגנון שאני אוהבת... מקווה לא לקבל תגובות רעות...תגיבו גם אתם...

Shani276

New member
בכיף

אממ.. אבי ופאולינה - 8 וחצי נקודות.רקדו מאוד יפה,זה היה מקורי,מעניין,וגרייניק בהחלט הפתיע. איתן ודורית - 8 נקודות.נכון,אז אולי וואלס משעמם אותי למוות אבל היה משהו בריקוד שלהם שגרם לוואלס להיראות מיוחד.מי בחר להם ת'שיר לעזאזל?שיר זוועה
ולא מתאים.אבל הצילו את כבודם עם הריקוד.
חוצמזה,הייתי שמחה לראות את שניהם בריקוד קצבי. :) עומר וויקטוריה - 7 נקודות.ריקוד מאוד נחמד,ויקטוריה מצילה את עומר מאוד,יש לו עוד במה להשתפר. אליענה ואורון - 7 נקודות.אורון רוקד מאוד יפה,אליענה גם רוקד נחמד מאוד, והריקוד היה טוב,אבל קצת היה חסר לי משו ;[ סמי ואנה - 6 וחצי.אנה רוקדת מדהים.סמי לא.רק בגלל שאנה רוקדת משו משו. ניצה ודניס - 5.ניצה היא בין הטובות בריקוד בתחרות הזו,ודניס רוקד ממש יפה,אבל חבל שהריקוד היה כזה משעמם. בקי ודני - 4.בקי רוקדת כמו דלת.היא עקומה,והוא פשוט גרועה.רק בגלל שהכאורוגרפיה הייתה טובה זה 4.
שירז ובוריס - 2 וחצי.שירז רוקדת זוועה.בוריס רוקד טוב,אבל שירז זוועה.ריקוד משעמם.זהו. :) נכנסתי לזה חזק:|

למעלה