סורי על ההודעה.....

oxoנועה0x0

New member
סורי על ההודעה.....

סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל פשוט הייתי חייבת לספר לכםם אני מודיעה מראש זה לא קשור לגיים בויז אבל...... אתמול הלכתי עם כל החברות שלי ועוד כמה בנים לקניון הזהב בערב יש לציין חח והבנים המפקירים שילכווו כוסעממקקקקקק הבריזו לנו וקבענו שנפגש בבאולינג בשבע וחצי ונחשו תי הבנים באו בתשע וחצי אתם רואות איזה עם זבלללל הם דפקו איחור של שעתיים וזה לא נחשב איחור אופנתי!! בקיצור התעצבנו עליהם וזה.... וסיכמנו שנלך לבאולינג בסוף לא הלכנו כי היה מפוצץ שם ולא היה מה לעשות בקניון הזהב אז אני ועוד כמה בנות רצינו להכנס לאפקט הפחד (אם מישהי פה יודעת מה זה חח) בקיצרררר בסוף חברה שלנו התחרטה ולא הלכנו לאפקט הפיד ושתבינו היינו 5 בנות לבדד בחושךך ובעולם האכזרייי חח נסחפתי...... כי שאר הבנות היום בקניון... ורק אנחנו היינו בחוץ פץאום אנחנו רואות את כל הבנים רצים אלינו וזה והם אומרים שחמולה של אתיופים רודפת אחריהם אם אופנעיים והם רוצים להרביץ להם אז הם באו "להגן עלינו" חח כי היינו רק 5 בנות לבד בקיצר התחיל שם ריבים עם הבנים וחבר של חברה שליי הפקיר אותה ועוד שנייה בכה שהוא ראה שהיא עצובה בקיצור היינו מה זהה בלחץץץ עם האתיופים האלה ואז עזבנו את הבנים החראיםם האלה והלכנו לשאר הבנות טוב אנחנו יוצאות מהקניון ובאמצע הרחוב וכל אחת מתחילה לבכות חחח גם בגלל הבנים וגם בגלל האתיופים האלה טוב אנחנו לבד ופתאום אנחנו רואות את האתיופים והם מתקרבים אלינו והתחלנו לדפוק ריצה שלל החיים לעבר השאר של אקזיט השאר האחרון ואז האתיופים הצביעו עלינו והתחילו לרדוף אחרינו וכולם התחילו לבכות (לא אני חח) הגענו לשוצר וסיפרנו לא מה קרה וכל זה והוא הזמין עוד שומר והם רצו לעצור את האתיופים האלה וכל הבנות בכו שם וקראנו להורים שלנו שייקחו אותנו ואנחנו בחייםם לא חוזרים יותר לשםם זה היה כמו איזה סרט אימההה והכי קטעים שאני וחברה שלי אמרנו כזה ליפני שיצאנו לזהב יש לי הרגשה טובה שיהיה היום משהו טוב שנצא עם כל החברה ואז היא אמרה לי ולי יש פרפרים בבטן אבל טובים חח ובסוף תיראו מה יצא כל היציאה הזאת הלכה לזבל ויצאו ריבים וגם עוד שנייה נהרגנו בגלל האתיופים הבני זונות האלהה שהם היום בני איזה 16 ככה בקיצור אני לפחות לא חוזרת לשם יותר בחייםם מיילהההה ואל תיכעסו עליי שפתחתי הודעה חדשה כי היה לי אתמול יום זבללללל

חחחחחחחחחחחח מזכיר לי..

את סיפורי הקניון ביסודי..חחחחח רק אתיופים? חחחחח מי לא רדף אחרינו!חחחחחחחחחחחחחחחח

OoנויoO

New member
ט'חחח קנרי אמהלהה

יאו אני רק נזכרת בזה ואני נקרעת איך כל הבנות בכווווווו רק את אני ורעות לא בכינו ט'חח זה היה מצחיק איך האתיופי קילל תשומר הם בוכות ואני צוחקתת טחחחח

חחח יוו מסכנההה

יוו איזה סיפור חחח מסכנה .. מסכנה פעם הבאה לצאת לקניון אחר ובלי בנים

חחחחחחח מצטערת מאמי אני לא עומדת

בזה חחחח יוו מסכנהה מילהה מצטערתתת חחחחחחחח אני לא יכולה רק בגלל האתיופים האלה אני צוחקתת

OoנויoO

New member
ט'חח אנחנו גרות בראשון אנחנו באותה

כיתה.... היה סיפור אבל הכי היה קטעים ט'חח כולם בוכים ורק אני צוחקת זה היה מצחיקקק

Brwonie22

New member
וואי מסכנה מתטערת בשבילך..

בת כמה את בכלל?!.. אוףף אני דווקא אוהבת אתיופיםם.. אבל מאתיופיה.. ולא בני 16.. החמודים האלה עם המבטאא!!! כל כך חאאמודדד!!!

נכו ןהאתיופים..

מזהה יכולים להיות חמודים ומזה מצחקיים אני מכירה התיופים הם אחלהה אנשיםם!! והם אל איזה שונים הם דווקא מזהה סבבהה.. הם מצחיקים חבל על הזמןןן אין הרבה אנשים מצחיקים כמוהם חחחחח

OoנויoO

New member
דניאל?!

זו לא גזענות פשוט היא אמרה מה עשו לה ומי עשה לה...זה לא ב ממקום של להגיד שהם אתיופים או משהו כזה...=/

לא על נועה

על השניה...לא יודעת מה הכינוי שלה.. היא אומרת דווקא האתיופים לא שונים הם סבבה למה הם צריכים להיות שונים?!

OoנויoO

New member
אה ט'חח טוב סוריייי../images/Emo9.gif

לא ידעתי למי התכוונת... היא אמרה את זה בגלל שהם לא שונים נראה לי חחח

oxoנועה0x0

New member
חחחח

אין לי בעיה אם אתיופים ברגיל אבל אלה היו חמולה מעשנים ובני 16-17 וזה היה מפחידדדד והכיי קטעים כל הבנות בכו ורק אני נוי ורעות לא בכינו אבל זה היה מפחידדדדד מאודדדואני גרה בראשון לציון בשכונת נאות שקמה אני בת 12 לומדת בכיתה ו' בבה"ס שקמה (לכל מי ששאלה עליי פרטים חחח) אניי בחיים לא חוזרת לשםםם :\\

OoנויoO

New member
ט'חח לא בדיוקק

לי היה מצחיק כי כולם בכו ולא הבנתי למה ורק אני נקרעת מצחוק שמה חחחחחחח נועה אני ועוד חברה שלנו לא בכינו אוי למה לבכות!?טחחחחחח

למעלה