איזו מהממת היא הייתה אה ולמי שיש וצילם את "חדר הלבשה" שיעלה לפליקס פליז
ר רותם654 New member 19/11/07 #17 איזו מהממת היא הייתה../images/Emo99.gif אה ולמי שיש וצילם את "חדר הלבשה" שיעלה לפליקס פליז
M meital d New member 19/11/07 #19 צילמתתי אבל זה כבשד מדי \= אז שאלתתי [ ואני אשאל ששוב XD ] , למישהו יש תכנה שעורכתת סרטונים ? שאני אחלק אותו ל- 10 חלקים ויעלה לפליקס
צילמתתי אבל זה כבשד מדי \= אז שאלתתי [ ואני אשאל ששוב XD ] , למישהו יש תכנה שעורכתת סרטונים ? שאני אחלק אותו ל- 10 חלקים ויעלה לפליקס
R RTur New member 19/11/07 #26 יש תוכנה שנמצאת בכל מחשב. היא נקראת movie maker ואיתה אני גם עורך את הקטעים של לירז מהאלופה שאני מעלה. כשאני אהיה בבית אני אסביר לך איך עובדים איתה
יש תוכנה שנמצאת בכל מחשב. היא נקראת movie maker ואיתה אני גם עורך את הקטעים של לירז מהאלופה שאני מעלה. כשאני אהיה בבית אני אסביר לך איך עובדים איתה
I inbals93 New member 20/11/07 #27 בקשר למובי מייקר... את יכולה פשוט להכניס את זה לשם, לעשות CTRL P ואז זה שומר את זה כקובץ WMV וזה נעשה קל יותר. ולפליקס אפשר להעלות גם קבצי WMV... אז אני מקווה שילך לך... כי גם אני לא ראיתי
בקשר למובי מייקר... את יכולה פשוט להכניס את זה לשם, לעשות CTRL P ואז זה שומר את זה כקובץ WMV וזה נעשה קל יותר. ולפליקס אפשר להעלות גם קבצי WMV... אז אני מקווה שילך לך... כי גם אני לא ראיתי
M meital d New member 20/11/07 #28 סבבה , אני אנסה ^^ פשוט לא בטוחחה שילך לי כי זה שוקל פי 9 מכמה שמותר \= מקסיממום , אני אעלה את הפספוסים תודדה
סבבה , אני אנסה ^^ פשוט לא בטוחחה שילך לי כי זה שוקל פי 9 מכמה שמותר \= מקסיממום , אני אעלה את הפספוסים תודדה