סוריייייייייייי

נ ו ע ם

New member
סוריייייייייייי

משום מה נדמה לי שפגעתי באנשים ואני באמת מבקש סליחה! אני יודע שמאז שהגעתי הבאתי איתי כל מיני שטויות... ואני יודע שאני עושה הרבה רעש אבל באמת שאין לי כוונות רעות! בסה"כ אני באתי עם הרבה הרבה מצב רוח כזה אני רוב הזמן ואם אני פגעתי אני מבקש סליחה! לא מבטיח להיות ילד טוב להבא אבל אשתדל לא להעליב לא לפגוע ואם חלילה וללא כוונה אפגע נא להשב את תשומת לבי כי הפגיעה היתה על לא עוול בכפי... ואין בה שמץ של זדון אלא רק מתוך שמחה ורון... -------------------- נכון שהמילה הכתובה היא בעיה! ונכון שהמילה הכתובה כמו בסלע חקוקה... אבל אלו חיינו ולא נוכל לחזות מראש את כל פגיעותינו ולדעתי מאוד חשובה כאן הפתיחות ובינינו... רק בינינו הומור זה דבר בריא!!! ושיהיה לכולנו לבריאות... אהה אההההה אאאפפפצצצצ´י תודה! נועם

MARMELAD

New member
נועם חביב

תשמע חומד. אתה באמת בסדר. אתה באמת מפיח משב רוח רעננה בפורום. אבל - שים לב שהרוח הקלילה לא תהפוך לטורנדו. בזהירות! אתה עוד לא מכיר אותנו. אתה עוד לא יודע מי לוקח דברים בהומור ואת מי זה מעצבן, מי לוקח את האינטרנט בסבבה ומי לוקח אותו ברצינות. להזכירך - הפורום הזה הוא אצת חלק מאיתנו לא רק במה להחלפת דיעות אלא גם קהילה חברתית - אמיתית. אני יכול לאמר לך שיש כאן כמה אנשים שבהחלט אני מרגיש קשר הרבה יותר קרוב אליהם מאשר לכמה אנשים שאני פוגש יום יום בעולם האמיתי. אז שים לב למה שאתה אומר. קצת נימוס של מתחילים, אתה יודע.

Yaniv-DC

New member
נועם חביב 2

הכי חשוב - אם מישהו מבקש להפסיק עם השמות, אז להפסיק... חוצמזה, אני דווקא חושב שקבלת הפנים אליך הייתה לא רעה בכלל, בשביל קבוצה סגורה של 10 סנובים

למעלה