סורגים שקופים

yoncho

New member
סורגים שקופים

למישהו יש נסיון עם סורגים שקופים? אשמח לשמוע תובנות
קיבלנו הצעות דומות מחברת גשם ואל סורג, יש למישהו המלצה/אי המלצה על אחת החברות?

אמא99אמא

New member
מכירה את אל סורג

עבדתי איתם בשני פרוייקטים והם היו ממש ממש בסדר גמור, לא עבדתי עם הסורגים השקופים. יש בית בבניה עכשיו שיהיו בו הסורגים האלה, עניין של כמה חודשים עד שנגיע לשלב הזה.

אל סורג

היה אצלי נציג שלהם שלשום לתת הצעה. עשה רושם מקצועי ביותר.
ראיתי 2 התקנות שלהם פה בשכונה - נראה מאוד יפה בעיני. הרבה יותר יפה מסורגים רגילים.
יש מגבלות בכמה היבטים:
1. לא מתאים לחלונות שעבורם רוצים סורג עם בטן.
2. לא מתאים לויטרינה יציאה לגינה.

אנחנו שוקלים כעת את הפתרון הבא:
* 3 חלונות במטבח - אנחנו מחליפים פרופיל אלומיניום לבלגי ויהיו חלונות ענקיים - יהיה שם תריס חשמלי ונתקין ניצרת מיגון על התריס החשמלי עצמו
* ויטרינה ביציאה לגינה - התקנת ניצרת מיגון על התריס החשמלי עצמו.
* זכוכיות בחלונות אלו אני בודקת ואשמח לחוו"ד על הדבקה של מדבקה שקופה שהוסבר לי שמגינה מפני שבירה ופריצה באופן זה.
* שאר החלונות המועדים לפורענות - בסורג שקוף, כאשר אלה שפריצים יהיו עם סורג מיגון, והשאר עם סורג בטיחות לטובת הילדים (דק יותר).

אשמח גם כן לחוו"ד נוספת לגבי סורגים שקופים בכלל ופתרונות מיגון בכלל.
חשוב לציין שבבית יש גם אזעקה בשביל הרושם (אני לא חובבת אזעקות)

yoncho

New member
אצלנו המצב הפוך

חלונות חדרי שינה בקומה 9... הסורגים נועדו אך ורק כדי להגן על הילדים
גם אצלנו היה נציג של אל סורג ועשה רושם טוב

אמא99אמא

New member
את המדבקות עשיתי אצל אמא שלי

אמא שלי גרה בדרום המופגז ואין לה ממ"ד, כל הבית חלונות, גם במסדרונות. עשינו לה מדבקות כדי שאם חלילה יפגע טיל איפושהו קרוב יותר(בנתיים הכי קרוב היה 200 מ' ממנה ולא התפוצצו החלונות) והיא תשב על הכורסא ויהיה לה קשה לקום (בת 80) והחלונות יתנפצו, לפחות היא לא תיפגע מזכוכיות.

אמא99אמא

New member
הכי חשוב שכחתי

מרוב שסיפרתי על אמא שלי שכחתי שכל הנ"ל כתבתי כדי לספר שלא רואים כלום. הם ניקו את החלונות פיקס (אמא שלי אומרת שרק בשביל זה היה כדאי להזמין אותם
) והדביקו את המדבקות כך שממש לא רואים שיש מדבקה.
רק אחרי שנה הוילון הורטיקאלי שלה נהרס ואז הצטערנו שלא עשינו low e גם נגד קרינת השמש

lin2013

New member
אפשר לשאול מה המחיר?

בערך פלוס מינוס למטר של סורגים שקופים?

תודה,

לין

yoncho

New member
1000 ש"ח

כולל מעמ והתקנה
אל סורג קצת יותר יקרים מגשם.

כדי לסבר את האוזן

(כי עדיין לא פניתי למסגר לקבל הצעת מחיר מקבילה) - מה עלות סורגים רגילים (גילוון חם)

yoncho

New member
מה הכוונה בגילוון חם?

אנחנו בררנו בטרילידור לגבי סורגי אלומיניום, המחיר הוא 650 ש"ח למטר

לא זוכרת במדוייק את ההסבר

יש 2 סוגי גילוון -
גילוון קר שמבוסס אם אני לא טועה על חומר כימי מיוחד שמגן על הצבע מפני חלודה.
גילוון חם שמבוסס על צביעה בתנור חם לחיזוק העמידות של הצבע והגנה מפני חלודה.
סביר שאני לא מדייקת בפן המעשי של הייצור, אבל מניסיון בשטח - כל אלה פה מבין השכנים שלי, שחסכו ולקחו גילוון קר, צובעים סורגים כל 3-4 שנים לפחות כי הם מחלידים יחסית. אצלנו בגילוון חם שנעשה הסורגים עומדים כבר כ-11 שנים ולא מחלידים כלל.

אני באופן אישי לא מעולפת על טרילידור כי הדוגמה שלהם סבוכה מאוד (ה-XX). בהינתן שזה המחיר, הגיוני לי כי שכנה אמרה לי שאל סורג הם בערך פי 2 מסורג "רגיל"

סורגים שקופים

עשוי מחומר שנקרא פוליקרבונט. זה חומר חזק ועמיד כך שיכול לשרת את הצורך שלך.בעיקרון זה אמור לעבוד טוב מאוד נגד פריצות. ועוד פלוס ענק - זה יותר אסטטי מבחינה ויזואלית. אין פתאום ברזלים שמסתירים את הנוף.

למעלה