סוקי יש כתבה

סוקי יש כתבה

ב7 ימים על השחקן ניר לוי !

השחקן זיין בכמויות ומה לא ,ואם היה לומד או קורא את ספר קהלת ומשלי היה חוסך לעצמו והיה לו כיום כסף ל3 דירות ולא עובר פעמיים גירושים ,הוא לבד כיום ללא רצון לזוגיות והעיקר מבחינתו שיש 2 ילדים !ומצטער שהתגרש מהאישה הראשונה אם ילדיו!

חומר למחשבה

דמוקלס1

New member
לא חוכמה להצטער אחרי שנהנית

זה כמו כאב הבטן אחרי מגש הפיצה השלם שאכלת
או כאב הביצים אחרי מזמוז עם מישהי שלא זרמה איתך עד הסוף
להצטער זה קל אבל כשנהנים...שוכחים מזה מהר אחרי זה
הכאב נצרב בבשר יותר מההנאה

תתפלא

לפעמים עושים שטויות שמצטערים עליהם אחר כך!ותאמין לי נראה לי שהיה מוותר על הזיונים בכדי שיהיה לו כסף נזיל !

את יכול להנאות עם אחת שתיים שלוש גג,תאמין מנסיון של עבודה ועם קבוצה של 600 נשים מהעולם ומארץ,שלמזלי טוב שאני לא שוכב משם ,זה יותר ויותר כאב ראש ולא מעט גברים נשארים בלי שקל על התחת

אל תתלהב כל כך

לא ממש כיף!אני חובב ספא וטיפולי ספא מעל 10 שנים אז הכרתי כאן ובעולם ועוד לא מעט בתחום !עבדתי עם לא מעט נשות עסקים כאן!ואני עושה פרוייקטים בתחום השיווק וקידום עסקים במזרח אירופה!

וזה מחדד לי יותר ויותר להיות עם אחת אהובה וחכמה ומעניינת יותר ויותר ,מאשר להיות אהוב על ידי המון לא בריא בכלל!

מה שמיוחד הוא שלמשל אני לא נוגע בגויה ואין מתח מיני ,והכרות אפלטוניות הם מאוד מיוחדים שאין את המתח המיני,אחרים לא היו עומדים בפיתויים וזה טבעי,ככה שאתה לומד לא מעט על המין השני ויחסים ועוד!

ועדיף יותר שיזכרו אותך כאחד שעזר ותמך ולא כמאהב וטוב שכך

ותתפלא

שרק שכבתי עם 2 מרשימה אצלי בפייס ,מהקבוצה בכלל לא ו2 ששכבתי כבר נמחקו מזמן לא בגלל משהו רע ,אלא שזה יותר בריא ברשת!

ואני לא מטפל בספא רק ברקע ניהולי

שאתה

עם מסורת ואמונה אז אתה מסתכל אחרת על הדברים,סומכים עלי בעיניים עצומות מה שנקרא!ויותר ויותר נכון האמרה שלא להתקרצץ איתן יותר מידי וזה בגלל הטבע האנושי!
כשלא הייתי בקשרים ובהכרויות ,היו לי כ4 מערכות יחסים לא מחייבות ,הייתי זז כשלהן היו הכרות רומנטית ,רק אחת בגירה יודעת על 3 האחרות ,אחת סטודנטית שלא בא לה על קשר רציני כרגע ,אחת שדוגלת ביחסים פתוחים בגלל שלא מסוגלת להיות נאמנה ,ואחת גרושה פלוס 2 .
התחילו וחיזרו אחרי ואלו שהכירו אותי היטב הציעו לי להצטרף כצלע שלישי ! אז כל אחד רואה את זה אחרת ,שמח שאני לא מוגדר מאהב של נשים:)

ושוב כאדם מאמין מאוד אני כבר רוצה את החצי שישלים לידי !

דידי 9

New member
זה לא נקרא "להעז". זה נקרא

ללכת אחרי ההתמכרות שלך. זו לא העזה....
והוא יודע שהוא הלך אחרי משהו שהוא התמכר לו ושלט בחיים שלו.
זה שזה זיונים-לא אומר בהכרח שזה טוב או נכון לו..אפילו לדבריו.

יש. אך שורה תחתונה?

הוא לא שלט.

דידי 9

New member
אך שורה תחתונה יותר?

כמה הוא רצה וכמה נתן ליצר *במודע*- או שלא היה מודע לו:)

דידי 9

New member
אבל! שורה הכי הכי תחתונה-

אתה צודק נראה לי.....:)
היה את הסיפור של עדי ברקן *צייד הדוגמניות* שהגיע למצב
בקנטים..הוא ממש נגמר מההתמכרות/ אי שליטה ביצר, בשבילך, והוא היה צריך לעבור טיפול
ממושך.
בקיצור-זו דפקה רצינית.

למעלה