נוכל להסכים על הציון הכולל 2? (או שפירגנתי?)
W wish2 New member 16/9/13 #36 למה 2 אני אוהבת את הילד וגם את. 3. נשות חסד אנחנו. אם את עושה לעצמך היום אז גם אני עושה.
א אשת השמש האדומה New member 16/9/13 #37 ברור. כל הגוף שלי עם צבעי גואש אז לא אעביר וויש על הדרך? ח ח ח
W wish2 New member 16/9/13 #38 אני לא יודעת אם זה ידליק אותך אבל תכננתי לישון כבר לפני שעה. באת לי טוב אחר ערב נחמד אצל חברים. משאירה אותך להתפרק עם לילוש
אני לא יודעת אם זה ידליק אותך אבל תכננתי לישון כבר לפני שעה. באת לי טוב אחר ערב נחמד אצל חברים. משאירה אותך להתפרק עם לילוש
W wish2 New member 16/9/13 #13 תגיד לה שכבר הזדיינו ואני אצלם את האנדרטה לפועלו של יוגב שניצבת למרגלות מיטתי.
ס סוקרטס פה New member 16/9/13 #19 את לא יודעת כמה אני אוהב לשגע אותך אין לך מושג אבל זה רק בגלל שרק ככה אני מרגיש אותך לאחרונה חסמת את כל הדרכים
את לא יודעת כמה אני אוהב לשגע אותך אין לך מושג אבל זה רק בגלל שרק ככה אני מרגיש אותך לאחרונה חסמת את כל הדרכים
P puma141 New member 16/9/13 #23 אתה......... משגע אותי!!!!!!!!!!!!!!! תגיד.....עזוב ת'קטע הזה סוק. בחיאת-שאלה אליך.. בחיים שלך אתה לוקח אחריות על מה שקורה לך-או מאשימים כל הזמן אנשים סביבך? חברים, את אמא שלך, חברות שלך.. איך זה הולך אצלך בקטע של אחריות?
אתה......... משגע אותי!!!!!!!!!!!!!!! תגיד.....עזוב ת'קטע הזה סוק. בחיאת-שאלה אליך.. בחיים שלך אתה לוקח אחריות על מה שקורה לך-או מאשימים כל הזמן אנשים סביבך? חברים, את אמא שלך, חברות שלך.. איך זה הולך אצלך בקטע של אחריות?