סופ"ש

סופ"ש

מה התיכנונים שלכם לסופשבוע הקרב? שתפו

אמורה ללכת הערב לקאריוקי

עם חברה.. אבל זה בהחלט לא סגור. מחר אני עובדת, אבל אחרי זה ג'ון הזמין אותי למסיבה שחברים שלו מארגנים באיזה פנטהאוז בבית מלון (דפוקים), אבל לא ממש מעניין אותי... יום שבת אני אנסה לארגן איזו יציאה לווק אבאוט, כי חודשים כבר לא הייתי שם ואני צריכה להתפרק קצת במועדון שאני אוהבת. (המועדונים שאני יוצאת אליהם בימי ראשון ממש מעצבנים, אני צריכה לשתות חצי בקבוק וודקה כדי להזיז רגליים לקצב המוזיקה הטורדנית, ובווק אבאוט אני אפילו לא צריכה לשתות כדי לשמוח ולהשתגע...) וביום ראשון... נראה כבר. זה כמובן התכנונים, ובטח ממש רחוק ממה שייצא לפועל...

Crazy Dipsi

New member
סופ"ש נעים לכולם.../images/Emo23.gif

מחר בערב,כנראה רביצה בבית של חברה עם עוד חברים,ונראה סרטים,ערב כיפי שכזה.בשבת,לא בטוח,אבל יש מצב מסיבה במועדון חדש בעיר. אבל צריך לברר קודם כל כמה פרטים.ראשון בטח לישון עד הצהריים,לקום לסיים את השיעורים,ובערב אין לי מושג.

Emc2

New member
...

הר מושלג מתחתי, לוח עץ לרגליי, Asian Dub Foundation באוזניי.... ופה מתחיל הכיף האמיתי :)

נעמצי

New member
הערב אני עובדת

ומחר אני אצא עם חברים למועדון להתפרק קצת, כי ביום ראשון חברה ביקשה ממני להחליף אותה בעבודה. באסה לעבוד בסופשבוע

shirta14

New member
לצאת עם חברים..ללמוד

ואנחנו גם מוזמנים לארוחה אצל דודה שלי ובעלה אבל נראה לי אני לא אלך, או שאני אחתוך מוקדם,נראה.

eynav16

New member
משעמם...סתם רגיל כזה

בעבודה של אבא שלי פעם בחודשיים עושים שואסקו שזה על האש..אבל זה ממש לא כמו בארץ שכל אחד אוכל סטייק חחחח... הם חותכים לחתיכות ממש קטנות ואוכלים עם קייסמים וזה..משהו דווקא נחמד.. בכל מקרה אז זה כמו לצאת עם כמה עובדים שלו ביום שישי כמעט כל שבוע.. יש פה עדיין 2 אנשים מהארץ אז אולכים איתם ומבדרים אותם ובערב יש יומולדת לבת של אחד העובדים.. וזה לא שאנחנו כל הזמן עם העובדים פשוט אין לנו כאן כל כך אנשים אחרים...והיציאות האלה הם בלי קשר לעבודה..זה חברים כזה...גם הם חדשים פה...חוץ ממשפחה אחת...

Im So Excited

New member
אתמול

הייתי עם חברים באיזה בית קפה,היום נהיה בבית ריק של אחת מהחברות שלי ומחר לא ידוע

למעלה