סופ"ש..

סופ"ש..

איך עבר עליכם הסופ"ש?? ספרו.. אצלי היה סופשבוע מחורבן שכולל בתוכו בעיקר למידה

AngeIDust

New member
אצלי

אתמול היה תכנון ללכת לספריה. כמובן שלשם לא הגעתי כי היתה לאחותי תצוגת אופנה בבית ספר והיה שם את החצאית והחולצה שהיא עשתה אז היא רצתה שאני אבוא (להשוויץ לחברים שלה שאחותה הגדולה באה לראות אותה). למדתי קצת אבל לא יותר מדי. היום גם הייתה אמורה ללמוד אבל קמתי ב10 וחצי, אכלתי צהריים במקדונלד עם החבר, חזרתי הביתה ועשיתי הרבה כביסה אז לא ממש יצא לי ללמוד. זהו... סופשבוע לא פרודוקטיבי להחריד...

ציקהלה

New member
אני ואהרון הלכנו לחתונה

שוב שלא שלנו אבל הפעם היה מגניב יותר לגמרי!

אבל איך?

הרי יש את המצלמת וידאו בכניסה וגם צריך לשים כסף ולשבת בשולחן עם המשפחה אז איך נכנסתם ??

AngeIDust

New member
נו באמת

אף אחד לא שואל אותךם מי אתה כשאתה מגיע ותמיד יש אנשים שאף אחד לא מכיר - מהעובדה או משפחה שאף אחד לא יודע איך הם קשורים

ציקהלה

New member
היינו יותר מתוחכמים

כמה פעמים ניכנסנו לחתןנה ואמרנו שלום לכולם והייתה לנו מעטפה עם דולר אחד ביפנים ואז הכנסנו את זה לכספת. התחלנו להרגיש לא בטוחים כשאנחנו עושים את זה, אז פשוט התגנבנו למסיבה אחרי שהתחילו את הריקודים. זה הפך את זה ליותר קל!

faland

New member
הלכתי לאירוע קידום של הצגה דרום אפר

היה סבבה חילקו שם יין חינם ורק פעם אחת שאלו אותי בן כמה אני... לעזאזל אני ניראה מבוגר ישר האמינו לי שאני בן 19...

SwEEtLiKeSuGaR

New member
הסופ"ש

הייתי במסיבה של חברה והיה מגניב מאוד..והשתכרנו כולנו..חח והיה כיףףףף וביום ראשון הלכנו לים..לגלוש קצת..

עוד מעט זה שוב סופשבוע...

אני וחברה שלי, לובז, יצאנו לפאב ואז למועדון... היה הכי מצחיק בעולם, הצטלמנו עם אנשים רנדומליים והיה פשוט כ-י-ף לשם שינוי. אוח, אני אתגעגע לכל זה כשאני אסגור שבתות או אחזור לבית ריק...

ציקהלה

New member
אז אולי אל תעשי את זה?

אולי תלכי לטיול מסביב לעולם? למה את צריכה את זה? את לא באמת רוצה לשרת שירן, פשוט אין לך מוטיבציה לבצפר.

גם אני חושבת ככה.

חבל שאת הולכת.. את תראי שאת תתחרטי.. אני מכירה את זה טוב.. אחות שלי יצאה מהצבא על 21. והיא ממש,אבל ממש לא חולת נפש או משהו כזה. היא בחורה חכמה,והצבא פשוט לא התאים לה והם טירטרו אותה לכל מקום.. ובהתחלה הם רצו לשים אותה בעזה,זו הסיבה העיקרית שהיא יצאה בעיקרון אבל שיהיה לך בהצלחה

למעלה