סופ"ש

eran735

New member
סופ"ש

מה שתינו?

knappertsbusch

New member
Fuller's IPA וזהו, בערך

שילוב נחמד מאוד של טעמי מאלט מלוחים-משהו (באמת!) עם גוונים שונים של מרירות. כיף.
בנוסף, לגבולין 16 שלצערי התחמצן והפך למעט חד-מימדי (עשן ועוד עשן וזהו, בערך).

down under

New member
ברנדי קורטל VSOP

שהתגלה, במפתיע, כמוצלח מאוד. עגול, זורם חלק, לא עוקץ ועם ניחוחות חזקים של צימוקים, פירותי וקצת וניל.

כוסית של ליקר שארידנס.

alexvis

New member
יין ובירה

שתי יינות שרציתי לקדם במסעדה: ריזלינג 2010, האלון הבודד, גוש עציון. זיננפנדל 2009, ארטזין.

בגזרת הבירות יצא לי לטעום את האינדירה של הדובים, מדהים!

rustynail

New member
כל מיני

שישי צהריים בשישקו קמפארי וקרח, ראקיה שקר כלשהו והרבה אוכל בולגרי.
שישי ערב מסיבת רווקים, גולדסטאר וסטולי!
היום עוד פתוח!

down under

New member
אחלה מקום, שישקו!

אני מניח שאתה מתכוון לראקיה פשטרסקה הלא מיושנת? יש להם גם את הראקיה פשטרסקה המיושנת, אבל אותה, כמובן, שאינם מוציאים כצ'ייסר על חשבון הבית כל כמה דקות
כמו שהם כן עושים, ובנדיבות מרשימה, עם הפשטרסקה הלא מיושנת.

Padod

New member
קצת מזה וקצת מזה

מאי תאי מיושן (חודש בחבית) עם ליים. מאוד מעניין, מאוד מיוחד, אבל אסור להגיש אותו עם קרח גרוס או קטן - חייבים קוביית קרח ענקית כזו, שתקרר אבל לא תדלל כי הוא מאבד מהגוף המאוד מלא שלו אחרת.

בקרדי קוקטייל, שזה בעצם דאקירי עם גרנדין במקום סוכר, וכמובן במקרה הזה עם גרנדין-היביסקוס ביתי של 'עליית הגג' שיצא מעולה, כרגיל. אני רוצה להגיד שאי אפשר לטעות עם מתכון של דאקירי, אבל בדיוק ביום רביעי ישבתי במסעדת מושבוצ, ברמות, והזמנתי "דאקירי רימונים" - מה שאמור להיות לפחות באותה שכונה כמו הבקרדי-קוקטייל. רק שהוא היה סתמי ומשעמם, ככל הנראה מיץ רימונים לא טרי או מיץ לימון לא טרי או שניהם או מי יודע מה...מוגש בהייבול עם קרח-גרוס, קש וסטירר. לא שציפיתי להרבה יותר, אבל בכל זאת לא התרשמתי לטובה. אז יש איזשהו סוד לדאקירי, הוא לא תמיד יוצא מאוד מוצלח, אבל אני לא יודע איך מצליחים לקלקל אותו.

קברנה סוביניון של בזלת הגולן, 2008, רזרב. אני מאוד נהנה מהיינות של בזלת הגולן.

ומגרד לי, ואו מגרד לי על ניוקאסל מהחבית ב'פאב הדב' בחיפה. לא יודע למה, מאוד מתחשק לי כזאת.

nimrodrosen

New member
ובדיוק פרסמתי את הרשומה על ערב הגראפה

כמובן שיש שם את רשמי הטעימה שלי, לצד השוואת מחירים בין הארץ לאיטליה (כולל קישורים לחנויות בחו"ל) של הבקבוקים שנטעמו בערב.
ערב טעימת גראפה

למעלה