מוזר. אבל רחוק :)
I itisv New member 30/4/12 #23 מני,אני מאוד מעוניין,אבל איפה אני ואיפה החנות אקיצר, מצב בטטה. אגב, הויסקי הזה יליד 82? תן קישור על כל מקרה .יש לי כמה חברים ב- USA
מני,אני מאוד מעוניין,אבל איפה אני ואיפה החנות אקיצר, מצב בטטה. אגב, הויסקי הזה יליד 82? תן קישור על כל מקרה .יש לי כמה חברים ב- USA
מ מני.ת New member 30/4/12 #25 יליד 1980 http://www.yelp.com/biz/warehouse-wines-and-spirits-new-york
K knappertsbusch New member 30/4/12 #21 בקטנה כמויות מסחריות של פונדו שוויצרי אותנטי עם אמרלד ריזלינג פשוט של ברקן (בסדר גמור) וקירש (תזקיק דובדבנים) שוויצרי מימי הטורקים בערך (לחובבי הז'אנר). חוץ מזה, נגמר הטליסקר.
בקטנה כמויות מסחריות של פונדו שוויצרי אותנטי עם אמרלד ריזלינג פשוט של ברקן (בסדר גמור) וקירש (תזקיק דובדבנים) שוויצרי מימי הטורקים בערך (לחובבי הז'אנר). חוץ מזה, נגמר הטליסקר.