סופ"ש :))

רוית46

New member
סופ"ש :))

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

עונה

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז -Adele - Rolling In The Deep התמכרתי לשיר הזה סופית !! משהו טוב שקרה השבוע - מרגישה יותר טוב סוף סוף ופורים היה מדהים !! משהו רע שקרה השבוע -המון חומר להשלים אחרי שבועיים וחצי שלא הייתי בביצפר עיתון/ספר/תוכנית השבוע - לזרום עם זה אחחחד הסרטים המצחיקים !! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -חופש ולהפגש עם חברים שלא ראיתי המון זמן משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -אחי מתגייס ויש לי מבחן בספרות
תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

אליסה13

New member
עונה

שיר השבוע של לירז -הכל יהיה בסדר ונשכח מליבך. שיר השבוע לא של לירז -כל מיני משהו טוב שקרה השבוע - יום שלישי פורים כייף עם עמותת ''קו-לחיים'' עם הקופים שלי בגני התערוכה היה מטווורף הכי כיייייף בעולם משהו רע שקרה השבוע -בשורה לא כ''כ נעימה ביחוד בחג של שמחה :( :( :( עיתון/ספר/תוכנית השבוע - אליפים,גיא פינס ושמש. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -בשורות טובות אמן משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -שהחופש הקצר הזה יגמר תמונה - הערות/תלונות וכו' -שבת שלום ופורים שמח לכולם :) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לכולם :)

רוית46

New member
עונה :)

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-לזכות בך - דנה עדיני משהו טוב שקרה השבוע-פוריםם משהו רע שקרה השבוע-לא היה עיתון/ספר/תוכנית השבוע-משחק החיים אהבה מעבר לפינה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שישי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא-בחנים שיעורי מתמטיקה תמונה -אין :) הערות/תלונות וכו' -משפט חדש - אופטימיות מתכון לאושר בחיים :) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכולם

למעלה