סופ"ש

יולי127

New member
סופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

חחחחחחחח מלא זמן לא הייתי פה , טוב עוונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - עומר אדם נצח לצידך , אביבה אבידן אחד ממאה , שחר סמירה רק תישארי ועוד הרבה ... משהו טוב שקרה השבוע - צבעתי תשיער לבלונד והפעם יצאתי די מרוצה , יומולדת לאמא שלי
ועוד .. משהו רע שקרה השבוע - גשם מעצבן נירטף לי הפן בשיער שעשיתי מהגשם הזה , פשוט שונאת גשם
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - עושים כבוד לצדי צרפתי , מיכאלה , הבורר , קצת שמש , ועוד ... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לקנות דברים , לעשות בניית ציפורנים , ועוד משהו אישי
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - שיש מישהי שבא אלייי כל יום רביעי הביתה .. אווף שונאת אותה ולא רוצה שתבוא אליי היא לא קולטת , שתמות אמן החופרת הזאת שיתוק אמן יבוא לה
תמונה -
הערות/תלונות וכו' - שבת שלום לכם פורום יקר
מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לכוווווולם .. !!

RTur

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - הרבה שירים של קיילי חחח: All the lovers, Step back in time, Better the devil you know, Go hard or go home, Get outta my way, Better than today Aha - Butterfly Butterfly Willow Smith - whip my hair Black eyed peas - someday, the situation, don't stop the party, fashion beats משהו טוב שקרה השבוע - עבודה, פיצה עם חברים משהו רע שקרה השבוע - לא הופעתי חח עיתון/ספר/תוכנית השבוע - אלן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לעבוד ומקווה שגם להופיע משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודע תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - אין מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם

עונה

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז - Michael Jackson Duet with Akon - Hold My Hand התמכרתי
משהו טוב שקרה השבוע - יום שלם של לימודים התבטל משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע -הבורר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -חזרות :)) משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - שובם של המבחנים תמונה - הערות/תלונות וכו' -שיהיה שבוע טוב :) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כלום :)

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - חום הלילה,עוד צהריים,אל תפסיק,ריסים,נשכח מליבך,הכל יהיה בסדר,מלכה קרה מפסטיגל פנטזיה והביצוע הנשי שלה להאלופה. שיר השבוע לא של לירז -כל השירים של ריטוש,שירי מימון,קובי פרץ,דודו אהרון. משהו טוב שקרה השבוע - שזוג מדריכים שלי מעמותות ''חברים לרפואה'' ו''קו-לחיים'' התארסו אין מאושרת ממני חיכיתי כל כך הרבה זמן לרגע המאושר הזה בחיים ובחיי משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -ליום חמישי הבא במלעה לבונה חמשוש אצל המאוסרת שלי ואחיה החמוד משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - שיהיה לכולנו המשך שבוע רגוע ושקט ורק בשורות טובות אמן אמן אמן כייהיי רצון מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכל הפורום היקר אוהבת אותכם

למעלה