סופ"ש!

GrowingMadness

New member
סופ"ש!

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום[חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרותיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

GrowingMadness

New member
נענה לעצמי ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי מעיל חדש ואכלתי הרבה סושי D: וגם חידשתי קשרים עם חברות מהתיכון שקצת רבתי איתן. אהע, והיום אני 10 חודשים בצבא
[יום שני רב"ט!] משהו רע שקרה לך השבוע: המפקדת שלי... אכזבת השבוע: המפקדת שלי! והשותפות שלי לתפקיד- כרגיל. שיר שלא הפסקת לשמוע: well be alright של טראבי
זה גם הצלצול שלי.
תוכנית השבוע: האח הגדול סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: סושי!!! יציאת השבוע: אתמול לקריון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ביום שני פריסה לכבוד הרב"ט, וחופש ביום ראשון וביום רביעי :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד! מה שלום החייל? מעולה! יוצא / סוגר? יצא היום עד יום שלישי D: מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום ראשון לפני שבועיים. תוכניות להיום[חמישי]- ישר אחרי הלשכה הלכתי לקריון עם חברות [ועם התיק מהשמירה שהיה כבד!
] אכלנו בגרג [סלט חלומי
] ואז הסתובבנו ומצאתי את מעיל חלומותיי
תוכניות למחר [שישי]- מסיבת רגאיי עם החבר [ובא איתנו גם חבר שלו עם החברה שלו, ובטח עוד חברים שלהם יבואו איתנו] תוכניות למחרותיים [שבת]- נוסעת בצהריים לישון אצלו תוכניות לשבוע הבא- נוסעת עם המדהים שלי לחרמון! אבא שלו אפילו היה מוכן לתת לנו את האוטו לכל היום DDD:, הרב"ט שלי והחופשים בראשון וברביעי :)

וווואי עשייית לי חשק ../images/Emo13.gif

אני מקווה ששבת הבאה שהוא יצא בעצם זה יום אחרי היומולדת שלו הוא ירצה שניסע ואני יבקש עוד השבוע מאבא שלי שיקח אותנו אם הוא מסכים לאיזה שעה

יאא איזה כייף!! תהנו בחרמון! ../images/Emo13.gif

גם אני כלכך רוצה לסוע, החבר לא כלכך בעניין וגם אין לנו איך להגיע
אבל זה לא מענין אותי אנחנו ניסע באוטובוס גם אם הוא לא ירצה ויסבול שם!

GrowingMadness

New member
תודה D:

האמת שדי רבנו.... אז אני כבר לא בטוחה שניסע או שבכלל ניפגש בסופ"ש הזה
אבל בכלמקרה, איך אפשר לא להיות בעניין של לנסוע לחרמון? כייף שם כ"כ

חחח אני גם לא מבינה, כיף חיים!

ואני בטוחה שיהיה בסדר, ושתשלימו.. כולם רבים ומשלימים, זה לא סוף העולם..

GrowingMadness

New member
לא הגענו לשם בסוף

הייתה לנו תאונה עם האוטו בדרך לשם... בילינו במיון כל היום.

GrowingMadness

New member
כן אנחנו בסדר :)

באנו לצאת מתחנת אוטובוס ואיזה משאית רצתה לחזור לנתיב שלנו ולא שמה לב אלינו ככ... ככה שהמאחורה שלה נכנס בצד שמאל ובצד הקדמי שלנו. בסה"כ לא היה נזק רציני, רק הפגוש והטנק של המים נפגעו... והמשאית ברחה
הנהג אפילו לא עצר לבדוק שאנחנו בסדר. בטח לא שם לב, הוא נסע ממש מהר והמשאית עצמה הייתה ארוכה ממש והיו עליה מלא דברים.. לפחות קיבלתי 3 גימלים ואני הולכת לקבל כסף מהביטוח

disarray

New member
עונה גם../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:השחרור כמובןןןןן
משהו רע שקרה לך השבוע:סתם לא מסתדרת עם למצוא עבודה וכל מיני שטויות קטנות אכזבת השבוע:החייל שסוגר שיר שלא הפסקת לשמוע:nelly-only just a dream
תוכנית השבוע:עובדה אתמול עם רונה רמון- אישה מדהימה עם כוחות שלא יאמנו בכלל! סרט השבוע:חטופה- סרט מעולה,ממליצה לכולן
ספר השבוע:לא יצא לי עדיין להגיע לספר מאכל השבוע:סלט מעולה ליד הבסיס חח
יציאת השבוע:לא הייתה ובמצרוח שלי גם לא תהיה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שהחייל יחזור כבר ואולי יסתדר משהו עם העבודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אמור להיות השבוע הכי טוב-אבל האמת לא משהו
מה שלום החייל?מעוצבן,מתוסכל,עייף ומותש..סוגר בחור אחרי תרח"ט יוצא / סוגר?סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?שבת לפני שבוע תוכניות להיום[חמישי]-כלום..ללמוד תוכניות למחר [שישי]-ללמוד ולהתקדם כמה שיותר תוכניות למחרותיים [שבת]-נראה עוד תוכניות לשבוע הבא-למצוא עבודה,ללמוד,מכון,ושיגיע חמישי כבר

../images/Emo69.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי רעיון למתנת יומולדת לחבר לשבוע הבא
משהו רע שקרה לך השבוע: דגל אדום , איכ סתם כאבים שגרמו לעצבים אכזבת השבוע: לדעת שדווקא השבוע ההורים החליטו לנסוע לנופש ולא שבוע הבא שיש לחבר את היומולדת. שיר שלא הפסקת לשמוע: אני אש - רן דנקר
תוכנית השבוע: האח הגדול - הגמד הזה פשוט קורע אותי חמוווווווד
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: סבתא אמרה שהיא הולכת להכין רוגעלך - מחכה לזה
יציאת השבוע: בקושי היה לי זמן לנשום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל להתארגן ולקנות מה שצריכה ליומולדת של אהובי , וכמובן היומולדת ששבוע הבא
וגם 5 ביחד חודשים ביום ראשון
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד , טיפה מעצבן ומעיק מה שלום החייל? עייף רצח
ופשוט ביומיים האחרונים טוחן שמירות וסובל יוצא / סוגר? סוגר איכ
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבוע שעבר בשבת תוכניות להיום[חמישי]- אתמול
לא היה תוכניות למחר [שישי]- בעיקר לבכות שסבתא מפוצצת אותי פה באוכל ועכשיו רבתי איתה כי קניתי משהו שהיא טעתה בעע , בערב יוצאת עם חברות למועדון סנוקר
תוכניות למחרותיים [שבת]- להיות עם סבתא
, וכמובן להתחיל להקליט ת'שיר למתנה לאהובי
תוכניות לשבוע הבא- לקנות את כל מה שצריך ליומולדת המושלמת
, והיומולדת של החבר מן הסתם
הולך להיות מדהיייייים

סופ"ש,סופ"ש סופששששש!!! חח

כמה חיכיתי לזה.. אימאלה השבוע עבר לי כל כך לאט!!!!!!
משהו טוב השבוע: לאחר סופש מושלם עם החייל שלי, הוא יצא לאפטר בשני ובא אליי בהפתעה :) משהו רע השבוע: כמובן, מבחנים במתמטיקה וכימיה שהיו על הפנים. לא נורא אני יודעת שאחזור לעצמי בקרוב.
אכזבת השבוע: שהחייל סוגר שבת.. אבל לא נורא נעבור גם את זה
! שיר שלא הפסקת לשמוע:christina-aguilera-castle-walls תוכנית השבוע: big brother !! בועית| סרט השבוע: the last song- סרט מהמם! אין לי מילים עד כמה שהוא מרגש ועצוב גם
מאכל השבוע: פיצה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום הולדת לחברה טובה שלי בשלישי.. יהיו חגיגות!, החייל יוצא
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אממ שבוע מעפן הייתי אומרת חח סחבתי אותו מה שלום החייל? יוצא / סוגר? סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שלישי בבוקר שהוא חזר לצבא אחרי אפטר
תוכניות להיום [שישי]- יום הולדת לידיד טוב שלי, עושים על האש
תוכניות למחרותיים [שבת]- לימודים לימודים לימודים, לצאת עם חברות (?) תוכניות לשבוע הבא- יום ראשון (מיני בגרות בכימיה) במכון ויצמן, מבחנים, יום הולדת של חברה,סופש עם החייל!

אני אני אנייי ../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי תאוריה ראשונה ואין מאושרת ממני
משהו רע שקרה לך השבוע: רע? לא נראה לי שהיה, אבל הכי נורא זה שפיספסתי תרכבת שלי בשניה וחצי בערך אחרי שרצתי כמו משוגעת אכזבת השבוע: אני. הייתי כזו עצלנית שלא האמנתי לעצמי כבר. שיר שלא הפסקת לשמוע:The Black Eyed Peas - The Time , אצלך בעולם- היהודים תוכנית השבוע: היפה והחנון סרט השבוע: - ספר השבוע: אבא עני אבא עשיר מאכל השבוע: וופלים עם תה חם בעבודה חחחח יציאת השבוע: עוד לא הייתה, היום.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: צילומים לעוד פרסומת והרבה עבודה בקרח.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה
מה שלום החייל? מרוצה, קיבל את הקורס שהוא רצה יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?שישי לפני שבועיים תוכניות להיום[חמישי]- אתמול, עבדתי.. תוכניות למחר [שישי]- בבוקר הלכתי לקנות צמר, התחלתי לסרוג
בערב עם החייל לסטנד אפ ולאכול, ואז הוא גם נשאר לישון אצלי
תוכניות למחרותיים [שבת]- להנות ולנצל את כל הזמן שיש לנו ביחד מחר תוכניות לשבוע הבא- צילומים ועבודה.. ממ ובא לי גם שופינג רציני כזה.. אבל גם לשמור על חשבון הבנק שלי
שתהיה שבת שלום בננות

למעלה