סופ"ש :)

סופ"ש :)

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

עונה

שיר השבוע של לירז -למרבה הפלא ראיתי אצל לירז בפייסבוק איזה שיר שהיא שרה שיר השבוע לא של לירז - Bruno Mars - Grenade משהו טוב שקרה השבוע -החופש הזה מושלם! ותל אביב היה אחד הכיפיים עם ליאור וטלטל :) משהו רע שקרה השבוע -מה יהיה רע בשבוע החופש המושלם הזה עיתון/ספר/תוכנית השבוע - לא היה לי רגע לראות טלויזיה אז לא ראיתי כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - על תשאלו איך אני מחכה לתקופת המבחנים המגעילה הזאת שוב
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לחזור ללימוד שוב מבחנים עבודות ומפלצות בביצפר תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ליאור יוליה וארתור

עונה../images/Emo211.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז -דודו טסה-מעליות,don oman-danza kuduro משהו טוב שקרה השבוע -חופש
,מסיבות משהו רע שקרה השבוע -לוויה.. עיתון/ספר/תוכנית השבוע - ויוה פלוס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -לפגוש את מריצה רודריגז
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - ביצפר..,אסיפת הורים
תמונה -
הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

רוית46

New member
סוף שבוע :)

שיר השבוע של לירז - לא יצא שיר השבוע לא של לירז - אתה קורא לי-עופרה חזה,היא כל כך יפה-כוורת,אהבה נעוריי-שלום חנוך,קשה בלעדיך גידי -שרון ליפשיץ, אהוב יקר-רונית שחר. משהו טוב שקרה השבוע - כל השבוע חופש חוץ משישי וטיילתי מלא ועשיתי מלא כיף:) משהו רע שקרה השבוע -יום לימודים (למרות שקצר) עיתון/ספר/תוכנית השבוע-שירות חדרים,שמש,מיכאלה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא ידוע משהו מיוחד או אולי שיגיע יום שישי ואני יסיים את השבוע לימודים המעייף הזה . . משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - ימי לימודים שמסתיימים ב- 6 וחצי תמונה - אין כוח לעלות חחח XD הערות/תלונות וכו' - שבת שלום :) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לכל הפורום

עונה

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז -Cody Simpson - All Day משהו טוב שקרה השבוע - חופש,יציאות עם חברים שטויות ובכל מיני משהו רע שקרה השבוע - כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע - האח הגדול ממש משעמם
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -אין משהו מיוחד נראה.. משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - ליראות את המורות ה"יפות" שלנו תמונה - הערות/תלונות וכו' - למישהו יש רעיון לפעילות חדשה בפורום ? ניסיתי לחפש ואני לא מצאתי מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

עונה

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז -Michael Jackson Duet with Akon - Hold My Hand משהו טוב שקרה השבוע - החופש עשה לי רק טוב וליאור דיאנה ויוליה היה הכי כיף בעולם איתכן !! 3> מחכה לפעם הבאה
משהו רע שקרה השבוע -שום דבר הוא היה פשוט מדהים עיתון/ספר/תוכנית השבוע -TLV חחחח באמת סידרה יפה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -דיאנה מחכה להופעה שלך
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -כמו כולם הלימודים האלה יצאו מכל החורים תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכולם

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - לא יצא לי שיר השבוע לא של לירז - מזרחי משהו טוב שקרה השבוע - פגשתי את אהובי היקרים לליבי את המדריכים הכי מקסימים וצדיקים שיש משהו רע שקרה השבוע כלום לא יכול להרוס שפוגשים את האנשים שעושים לך כל כך טוב על הנשמה עיתון/ספר/תוכנית השבוע -האח הגדול משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לפגוש את החונכת החדשה שלי סוף סוף משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - אין תמונה -עם האושר של חיי הערות/תלונות וכו' - שיהיה לכולנו שבת שלום ומבורך!!! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכל הפורום

RTur

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - כל האלבום החדש של הבלאק אייד פיס Kylie Minogue - Step Back In Time, Better Than Today A-ha - Butterfly Butterfly Jamala - Smile משהו טוב שקרה השבוע - משכורת משהו רע שקרה השבוע - כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע - אלן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לעבוד משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לעבוד חח תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - אין מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם :)

למעלה