סופ"ש

סופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

RTur

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Maroon 5 - כל האלבום החדש והמעולה שלהם! Mika - Kick Ass Mariah Carey - I'll Be Lovin You Long Time Mariah Carey - Touch My Body Willow Smith - Whip My Hair שירי מימון ושמעון בוסקילה - שיר תקווה משהו טוב שקרה השבוע - הרבה עבודה, יומולדת לאחיין המתוק שלי! משהו רע שקרה השבוע - הרבה עבודה
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - סוכן מחוק משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - קצת חופש מהעבודה חח משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - המרתון בעבודה
תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - שוב פעם כל הכבוד לכם שהפורום ממשיך להיות פעיל.. וליאור - מקווה שאת בסדר מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם

עונה :]

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - איזי-פנים קרות משהו טוב שקרה השבוע -סתם כל מיני צחוקים עם החברים משהו רע שקרה השבוע -ליאורי כמו כולם מאוד הצטערתי לשמוע על מה שקרה !!
עיתון/ספר/תוכנית השבוע- מונית הכסף :] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שום דבר מיוחד .. משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם !!

עונה

שיר השבוע של לירז - האמת יצא לי לשמוע את ריסים שיר השבוע לא של לירז - מדברים בשקט-עידן רייכל משהו טוב שקרה השבוע - המשפטים הקורעים של ליאור וניקה בשיעורים
איך ליאור אמרה יא רכבת והמורה באמת תופעת טבע נדירה משהו רע שקרה השבוע - כמו שכולם רואים את ההצפה בפורום על ליאור עיתון/ספר/תוכנית השבוע -עבודה עברית,עדי אשכנזי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיעור ספורט קורע מצחוק ?D: משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כלוום ! (פסימים) תמונה - תמיד אני עושה הוספת הודעה מהירה ואז אני לא מעלה D= הערות/תלונות וכו' - ליאור אני אוהבת אותך
ושבוע טוב לכם !! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ארתור ליאור ניקה ואליסה אה נטשה ועומרי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עונה אחרי שניםםםםם!!!

שיר השבוע של לירז - אין :/ שיר השבוע לא של לירז - נשמה ליאור נרקיס, האלבום החדש של שלומי שבת(בעיקר קרוב ללב, אוהב אותך, הכל קדום ואני שר), דודו אהרון בחור רגיש, מילים פשוטות, אהבה ללא גבולות, משה פרץ- אין כמוך. משהו טוב שקרה השבוע - הצום הזה, ממש נהנתי וניקיתי את הראש :) משהו רע שקרה השבוע - ליאורי הלחצת אותי עם העלמות הזאת! קיבלתי בוקריפורט באנגלית לקרוא ולהגיש לעוד שבועיים עיתון/ספר/תוכנית השבוע - TLV, אני כבר בפרק 16 :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - חופשת סוכות! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כמות השב שאני אקבל מהמורה למתמטיקה בטח :/ תמונה - הערות/תלונות וכו' - אוהבת אתכם! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - ליאורי אהובתי, ניקה שהיה כיף בטירוף לדבר איתך למרות הנסיבות :/, אליסה אהובתי שחגגה יומולדת, ארתור שאני חייבת לך התנצלות ענקית על ההזנחה וכל השאר 3>

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - גולה סנגם בפרסית שיר השבוע לא של לירז - ריטוש,ישי לוי,קובי פרץ ועוד משהו טוב שקרה השבוע ביומולדת שלירזוש התקשרה אליי - משהו רע שקרה השבוע -מה שקרה לליאורוש אני כל היום חושבת עלייה עיתון/ספר/תוכנית השבוע -מונית הכסף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - רק בשרות טובות אמן אמן אמן אמן אמן כייהי רצון!!!!!!! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת תמונה - מהיומולדת עם ליאורוש אהוובתייייייי הערות/תלונות וכו' - ליאורוש תייהיי חזקה סומכת עליייך ותמיד כאן בשבילך 24 שעות ביממה מתה עלייך מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ליאורוש,ארתור,עמיתוש,ניקה,דיאנה,סיון,נטשה

למעלה