סופ"ש

סופ"ש

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע

../images/Emo41.gifעווווונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- איה זהבי פייגלין - השכן, נינט - העיבוד החדש ל'היא יודעת'. משהו שעשה את השבוע- אולפני כוכב נולד!!! היה פשוט מדהים.. אין אני פשוט חולה על אחותה של מיי
משהו שהרס את השבוע- שמלא דברים שציפיתי להם התבטלו לי ברגע האחרון.. מה קניתם השבוע- דברים לבצפר
ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד, יאלללללה מיי!!!^%$#@ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- האמת שבצפר משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- כלום מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם, אביטל וארתור הערות- כדאי לכם לראות את זה חחחחחחחח http://www.youtube.com/watch?v=5VDv5z9ZOxY תמונת השבוע מהאולפנים

עווונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-השירים של בראבו
שיר השבוע לא של לירז-את האלבום של ביונסה
ריטה-אהבה גדולה משהו שעשה את השבוע-סווף סווף קיבלתי את הסרט של ריטה בדווואר
משהו שהרס את השבוע-אממ..
מה קניתם השבוע-דיסק של ריטה שתי גופיות וציוד לביצפר ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-חודאד(סרט על ריטה) כוכב נולד
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ליראות עם איזה ילדים אני בכיתה
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-ביייצפפפפר לאאא רוווצצצה !!!!!!!
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ארתור ואביטל
הערות- תמונת השבוע- בבריכה בבית עם חברות

עדנוש31

New member
|עונה ../images/Emo13.gif שבוע מדהים !

שיר השבוע של לירז- נישכח מליבך ,ריסים שיר השבוע לא של לירז- כל מיני שירים של גלית גיאת בלטינית משהו שעשה את השבוע- שדיברתי אם גלית בטלפון
משהו שהרס את השבוע- חח שום דבר !! מה קניתם השבוע- תיק וציוד לבצפר,שני ג'נסים כפכפים ודיסק [= ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד ,שמש,טלנובלה בע''מ ,משחק החיים, משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת חח
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אתי עמית ארתור אליסה ולירזוש |לב הערות- תמונת השבוע .....

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-אביב גפן-מקסיקו,גשם כבר עומד ליפול משהו שעשה את השבוע-קניתי מצלמה חדשה
,לילה לבן עם דיויד
,עבודה,אירוסים של אחי בכור,היציאה היום בערב
משהו שהרס את השבוע-נפל לי הפלאפון לשירותים:'( איך בכיתי עליו :'( מה קניתם השבוע-מצלמה,3 XL,במבה
ציטוט השבוע-יש הרבה מהערב שיצאתי
תוכנית\סרט השבוע-זהות אבודה,דונה ברברה,דני הוליווד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חתונה של אחי בכור
,ביצפפפפפר! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-דיויד,נתנאל,אלכס ואביבית
הערות- תמונת השבוע

רותם654

New member
../images/Emo230.gifעווננההה

שיר השבוע של לירז-אייין
שיר השבוע לא של לירז-Everytime we touch משהו שעשה את השבוע-פגשתי את לירזו'ששש עם אביטל ופז
משהו שהרס את השבוע-סתם דברים קטנים וסתמייםםם
מה קניתם השבוע-דברים לבצפררר ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-רגיל-דם אמיתי,הלוחשת לרוחות... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להיפגש בת"א עם סתיו ופז משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בצפר?
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אביטל סתיו וארתור...
הערות- תמונת השבוע

למעלה