סופ"ש

לאלי19

New member
סופ"ש

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

לאלי19

New member
היי

שיר השבוע של לירז- "מנוחה" שיר השבוע לא של לירז- I know you want me משהו שעשה את השבוע- לא הייתי כמעט כל השבוע במחלקה משהו שהרס את השבוע- כלום , היה שבוע חלומיי מה קניתם השבוע- כלום , לצערי הרב :( ציטוט השבוע- "מתי נפגשים?" תוכנית\סרט השבוע- "קחי אותי לגיהינום" משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום ספורט בימית 2000 משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- שמירה ביום רביעי מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הרשימה הרגילה : סתיו , רותם , פז , ארתור , אתי , עדן , ליאור , אליסה ולירזיי הערות- מה עם איזה מפגשון?? תמונת השבוע- :)

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-"בעיניים עצומות" שיר השבוע לא של לירז- C'est la vie
משהו שעשה את השבוע-סרט עם חברים... משהו שהרס את השבוע- סתם..משהו חולני
מה קניתם השבוע-גופיה!!! ציטוט השבוע-"החיים שווים לאלו שחולמים.." תוכנית\סרט השבוע-"הלוחשת לרוחות" (ג'ים מת!!!)
-התרגשות יתר... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-סבב חברים חח..
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-יש לי בדיקה אצל הרופא..יכול להיות שאני צריכה לעבור ניתוח
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אביטל,סתיו,אתי,ארתור ולירזו'ש
הערות-מפגש פורום דחוף!!!! תמונת השבוע-

../images/Emo41.gif ע ו נ ה

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- נינט טייב ומארינה מקסימיליאן בלומין - שיר טירוף משהו שעשה את השבוע- חופש!!!
ואיתו הרבה בילויים: הופעה של היהודים, קניון, שנקין, יומולדת לאחות של חברה, טיילת.. וקצת מנוחה סוף סוף
משהו שהרס את השבוע- עזבו מה קניתם השבוע- עגילים, אייליינר, לק, גומיות ועוד דברים קטנים כאלה.. ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד! מיי ואיה המלכות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- האמת שאין משהו מיוחד, העיקר חופש.. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בגרות בלשון מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם ולכולם הערות- תמונת השבוע- שעהההה עד שהכנתי את זה

עונה :)

שיר השבוע של לירז- עוד צהרים .. שיר השבוע לא של לירז- כל מיני באנגלית משהו שעשה את השבוע-מישהו שאני אוהבת היציע לי חברות
משהו שהרס את השבוע- שרוב הבצפר של כולם יצא לחופש ואני יוצאת יום חמישי :( מה קניתם השבוע- עגילים נעלי אולסטר וכובע מהמם [: ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- חצויה וכוכב נולד.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ללכת לאולפן השקוף אם גלוש כפרעליה [: ווואי גל שכבר יגיע יום שישי שנירא כבר את גליתוש $ משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- רופא שינים מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- גלוש אתי ליאור אביטל קיצר לכל הפורום חח ! הערות- אליסה מאמיי! תתחילי לשרשר :) תמונת השבוע- שמתי..^

עונה ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-Lada Gaga - Love Game משהו שעשה את השבוע-חופפש
שעובר ממש לאט אבל בכיף
, תיקנתי את המחשב הנייד וחיברתי את המחשב החדש לבד
משהו שהרס את השבוע-לא תיקנתי את האופניים
מה קניתם השבוע-ארטיק
,ליקריץ
ציטוט השבוע-"זה עיניין של החיים,היא מבינה הכי טוב במחשבים אתה מבין בקושי ואני לא מבין ביכלל,ואותו הדבר בחיים אני הכי גבוה בנושא והיא הכי נמוכה בנושא!" תוכנית\סרט השבוע-דונייה ברברה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ללכת לעוזיאל
,יומולדת לדיויד
,יומולדת לכלבה שלי
, משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-עמית,רותם,אביטל,ארתור,לירז
הערות-שבוע טוב
תמונת השבוע-

RTur

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- אז ככה: Madonna - She's Not Me, Beat Goes On Beyonce - Ego, Halo Kelly Rowland & David Guetta - When Love Takes Over Pussycat Dolls - Hush Hush Justin Timberlake - Another Song Michael Jackson - Thriller, Bad, Billie Jean, You Rock My World, Scream, Stranger In Moscow, Don't Stop Till You Get Enough, כל האלבום Dangerous משהו שעשה את השבוע- היציאה לברקה עם החברים, יומולדת להורים משהו שהרס את השבוע- ההצטננות, מייקל ג'קסון ז"ל מה קניתם השבוע- וודקה בברקה נחשב? חח ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- מרתון מייקל ג'קסון בMTV וזה.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- כלום מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אנערף.. הערות- אין תמונת השבוע- אין

למעלה