סופ"ש?!

טוב

היום - לקחתי חופש ונסעתי לת"א לשופינג עם רין ודניאל חנכתי את האג!!!!!! בובות שלי לירון הטריד אותי שיטתית במהלך היום. פליז גאד, מייק הים סטופ קולינג מי. עוד שניה הוּק בחינמנם ושתיה חינמנם ואולי נקפוץ למינק להגיד ללורן מזל"ט מחר - אממ יש מצב קופצת שוב לת"א לאפטר-שופינג קטן. ערב איכות עם ספרי המלכה החדשים. ארוחת ערב אצל אחי והרבה לישון שבת - ממ שבת בערב באומן [איכס נדרתי שאני לא אכנס למקום הזה בחיים אללי] במסיבת גיוס של חבר של קווין מקווה שיקיר ויניב יבואו גם, גאד אני מתגעגעת אליהם סתומים שלי
זה ממש כיף לכתוב בלי לעצור לפסק!

THE ronch

New member
ה.

מחר יש בי"ס, סוף סוף. אחרי שיגמר אני רוצה לשבת עם עירא (שחוזר מניו יורק) לשתות משהו, לעשות קצת קאצ'ינג אפ ובעיקר לתת ולקבל חיבוק ענקי שהיה חסר לי מהרגע שהוא נסע. בערב, לצאת עם שרה, כבר שבועיים שלא היה לנו יום שישי סטנדרטי שכלל טיולים חסרי תכלית ואת הבית של בן. אם הוא יטרח, אלך לישון אצל אסף. האמת היא שבכלל בא לי ללכת לים, נראה אם יצא פעם הוא הבטיח שיבוא איתי מתי שאבקש, היום אולי הדברים נראים קצת אחרת. סופשבוע רגוע לכולכן.

EVE Lights

New member
את חייבת לי תשובה!

והשיחה מאתמול בלילה זו הייתי אני אם תהית

טוב../images/Emo71.gif

חמישי- ביצפר עד 13:30[אמג איזו גזירה] אע 16:00 הייתי אצל טלצ' עד 20:00 20:00 עשיתי שיעורים,הייתי פה,התקלחתי,אכלתי,טלויזיה תכף לישון שישי- ביצפר עד 12:00 אחה"צ נאדה בערב[כניראה] מסיבת יומולדת לאיזו דודה מגעילה שאני לא סובלת.איכס שבת- אנערף. מרתק Isnt It?

Small talk

New member
תפסיקי לחייך מטומטמת

היום - קמתי בבוקר והלכתי לבית ספר (לא שלמדתי) אבל גם הלכתי להירשם אצל הרכזת להיות בצוות שמחליט על המסיבת סיום (רציתי גם להיות בזה של הספר מחזור אבל עד שהגעתי להירשם אמרו לי שיש יותר מידי). וגם שיכנעתי ידיד להבריז (מה? אמרו לנו שיש שיטה חדשה לחיסורים, משהו עם מנות אז החלטנו לבדוק אותה). חזרתי הביתה, נחתי, נהגתי לבד מהבית עד לסבתא. אח"כ הלכתי לחתונה של בת של חברים של ההורים
. שישי - אני אמורה לנסוע עם אמא לרמלה לסידורים. יכול להיות שבערב אני נוסעת לידיד ואנחנו הולכים לבית ריק של מישהו ואח"כ אני נשארת לישון אצל הידיד הזה אבל זה תלוי אם יהיה לנו איך לחזור מהבית הריק וההורים יתנו לי לישון אצל הידיד (אבל היי הצד החיובי הם חושבים שיש לי סקס חח
). שבת - בבית לבד בטח.

MaddyD

New member
רע

היום הייתי בפסיכומטרי עד 22:30. הגעתי ב23:00 הביתה בכיתי לחבר , התמרמרתי, נכנסתי למיטה ולא נרדמתי. התקשרתי לעבודה להודיע שאני לא באה מחר מחר שישי - הייתי אמורה לעבוד בוקר, אין לי קול ואין לי זין אז אני קמה והולכת לרופאה להוציא אישור מחלה ויושבת ולומדת עד הערב. אם היו לי חיים ולא פסיכומטרי הייתי יושבת איתו במנטל עד 2:00 היינו הולכים לדאדא עד 5:00 ואחרי זה אלי. מאחר ואין לי חיים ויש לי פסיכומטרי הוא בא אלי באיזה 22:00 .. ב24:00 נלך למנטל, נשב על בירה, הוא ימשיך למסיבה ואני הביתה שבת - אם אני לא עובדת אני הולכת בבוקר לטיול עם חברות באיזה יקב ולטעימות יין- משהו מאמי לגמרי ובערב לומדת. אחרי זה הוא בא ונשב לבירה איפשהו באיזור ונוסעים לישון אצלו. אם אני כן עובדת אז אני קמה בבוקר- לומדת - אחרי זה לעבודה ואחרי זה הוא בירה ולישון אצלו. זהו אין לי חיים

©big smile©

New member
שורפות לי העייניםםםםם. ../images/Emo1.gif

חמישי שלצערי כבר נגמר בבוקר הייתי בבקו"ם בגיוס של מיטל, ואז הלכתי עם גיל וספיר לביתספר. [סוףסוף קיבלתי את החיבוק מיונית אחרי 3 חודשים] בסביבות 12 הלכנו לביתקפה ברחובות, סתם שתינו קפה עם סיגריה. שחזרתי הביתה בסביבות 1 וחצי ראיתי נולד לרקוד של אתמול וישנתי חצי שעה. הלכתי להסתפר, לעשות גבות, חזרתי לישון עוד שעה וקצת [ולא נרדמתי]. ובסביבות 6 ורבע יצאתי עם ספיר לאחותי בכפרסבא והלכנו לקניון רננים. לא מצאתי כלום, אז סתם ישבנו לאכול סיני. חזרתי בערך ב10 וחצי, וגיל ומור באו אלי. לא עשינו כלום, נרדמתי קצת וקמתי למחשב כשהן הלכו לפני חצי שעה ככה. ועוד שניה אני חוזרת לישון. שישי אין לי תוכניות, אני פשוט רוצה להיות עם כל החברות. בעיקר עם אתי ויעל. אולי לשתות קצת?.. שבת יום נוראי גם אין תוכניות, רק לא ללכת לישון ממש מאוחר, כי אני חוזרת לבסיס בראשון :\ [אה כן, אני אצטרך להכין את עצמי נפשית ממש חזק בגלל החזרה לבסיס]

tink 16

New member
../images/Emo203.gif סופשבוע יום-הולדת ../images/Emo13.gif

היום בצפר עד 2 [לא התגעגעתי להגיד את זה..] שיעור פרטי באנגלית ב4 וחצי עד 5 וחצי ארוחת ערב אצל סבא וסבתא. חוגגים לבתדודה שלי ולי
פיצ יבוא
שבת בבוקר בטח לענות למלאמלא טלפונים --צהריים לא ידוע-- בערב החלטתי כן להזמין אלי, חברות טובות+ 8 ידידים קרובים. פיצ הבטיח גם לבוא

moruush

New member
../images/Emo90.gif:)

חמישי בי"ס מ9 - 13:00 הופעה ראשונה מ-18:30 הופעה שנייה ב-20:30 [היה איחור מן הסתם
] אח"כ נסענו בסביבות 11 כל הבננות [רקדניות] לבורגוס בM הדרך, טוב שלא היה הכי מצחיק ביקום, והצטלמנו מ-ל-א אז יש סיכוי שאני יעלה[: ותקענו כמו שרק רקדניות יודעות חחחח
חזרתי ב1 וחצי, אחרי יום שאני על הרגליים משמונה, עם הופעות והכל חח :) שישי תכף בי"ס מ9 עד 11:30 15:00 פעולה, יש יומלדת לחברה אז נראה אולי עושים לה משהו
בערב בטח לצאת או לישון אצל חברה או משהו שבת oh my gad, יום אחד בלי הפועלים פה ובלי השיפוצים, יום אחד שאני לא קמה ב7 בבוקר. בטח השעון הביולוגי שלי יעשה דווקא D; שבת עוד לא מתוכנן, שיעורים או משהו. סוף שבוע נעים בנות

Tin Doll

New member
יאללה!

חמישי - 8-16 שירות לאומי, אחכ בספונטניות רבה הלכתי עם חברה שלי מהשירות לעשות נזם (היא עשתה), ועל הדרך קניתי טוניקה סוודרית שחורה עם שרוול קצר, משהו חמוד, וסריג מהמם עם פסים קלים של אפור-אדום יפה, פתוח עם כיסים.. ב2130 נפגשתי עם רועי במרכז העיר ונסענו לצוללת, להופעה מדהימה של אסף אבידן.. שישי - כלום.. משלימה שעות שינה שבת - מוצ"ש אודי!

EVE Lights

New member
איכ איזה קור

אתמול לא עשיתי כלום היום סתם קמתי לא מזמן ואולי יותר מאוחר אני אפגש עם יוני לקצת השלמת חוויות מהשבועיים שהוא לא היה כאן, ובערב עם אביב. מקווה שנצא כי בא לי. מקסימום בבית. יום שבת צריך להיפגש עם החבר'ה מהעבודה ולתכנן את הפרויקט לעזיבתו של צפריר, בטח סתם נשרוץ במקס ברנר או משו כזה. סופ"ש נעים!

Roselisa

New member
המממ

שישי טוב אז היה בי"ס עד עכשיו ובערב כנראה נצא כמה חברים לשחק ביליארד [או סתם לשבת בבית קפה] שבת בבוקר לישון קצת לקום לנגן אח"כ בצהריים בטח ש.ב. וכאלה ובערב הופעה של שלומי שבן בסוזן דלל!!@!@%#$&$%

למעלה