סופ"ש!!! =]

Ray512

New member
הוא והמגמות הפאן ערביות שלו.

מי מערבב סוציאליזם עם לאומנות ערבית? אני בטוחה שחצי מהנתינים שלו לא ידעו בכלל מה זה סוציאליזם! ומי עושה אגם וקורא לו אגם נאצר?! seriously!

devilz

New member
../images/Emo9.gif

החבר סוגר \ חוזר? סוגר.. כרגיל
מה תעשו ביום שישי? אסיים תמתנה לחברה הכי טובה... שתפו חוויות: אההההה... עגנון ****** ביאליק@!#$$$ אזרחות@$%&^%$ יאק.. עוד שבועיים הככככלללללל נגגגגממממררררררר שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? לטובתו- חוזר... (הוא גם אמור לחזור
) ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם? מממ... הרוב להורים... (מה .. מגיע להם..) טיסה חביבה לגרמניה (אהא.... אני מתה על גרמניה...) ומממ.. חרוזים.. בסיטונאות..

devilz

New member
תאמיני לי שאני יודעת../images/Emo9.gif

ביקשו לשתף חוויות
הנחתי שחוויות מהשבוע החולף?

OgaliO

New member
להלהלה ../images/Emo13.gif

חזר כמו תמיד
היינו אמורים לסוע לכנרת, אבל נתפס לי הגב, וחברים שלו חזרו מהצבא, אז נשארנו בבית ..
אממ ישנתי אצלו.. לא משו מיוחד
שבוע הבא - כמו תמיד חח
מליון דולר ?? יותר מדי בשביל לחשוב על משהו כרגע..

B o o o o M

New member
סופ"ש מושלםםםםםםם

החבר סוגר \ חוזר? בגימלים מיום שני עוד.. עד יום ראשון !!!
מה תעשו ביום שישי? אתמול (יום חמישי) הוא בא אלי ואז ישנו אצלו... והיום הוא בא לישון אצלי ולאחי יש יומולדת אז חוגגים בבית ואז יוצאים כנראה :]]]
שתפו חוויות: כשיהיה אשתף :]
שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חוזר!!! חוזר חוזר חוזר.
ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם? אמ. שאלה קשה. קונה הרבה דברים. אוטו יקר בהתחלה :]

MirkuSH

New member
עונההה

החבר סוגר \ חוזר? סוגר :( מה תעשו ביום שישי? יושבת בבית או יוצאת עם חברות לשחק ביליארד שתפו חוויות:היום הייתי בקאנטרי עם חברות נשרפתי שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חוזר אני אצלו שני ושישי-שבת ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם? מנסה לעשות ככה שהם יהפכו ל100 מיליון דולר

Lost Lullaby

New member
פצ

החבר בבית, עוד מעט יצא ליכיווני היום בערב הולכים למקס ברנר עם חברים שלי לחגוג לי יומולדת שבוע הבא הוא בצבא [שבוע שבוע נו:p] מיליון דולר, מ, לא יודעת

bisly p

New member
עונהה

החבר סוגר \ חוזר? סוגר מה תעשו ביום שישי? יום שישי עבר, הייתי עם המשפחה.. שתפו חוויות: מממ אין משהו מיוחד, בגרות בהיסטוריה, צריך ללמוד ): שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חוזר.. :) ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם? הרבהה...

יאללה גם אני

החבר סוגר \ חוזר? חזר מה תעשו ביום שישי? ישבנו בבית וראינו כוכב נולד, העיפות גמרה על שנינו שתפו חוויות: חוויות? וואלה לא ידוע על כאלה, הסופ"ש היה קצר מדי, לא הספקנו לעשות הרבה, לעומת הסופ"ש האחרון שנפגשנו שהיה בצימר הסופ"ש הזה היה ממש חלש. שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חוזר, נוסעים ל"רוכבים למען הבנים"...יהיה כיף ובטח יהיה מרגש ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם? מליון דולר? וואווו.... קודם כל מתפטרים מהעבודה, משלמים לצבא כדי שישחררו את החבר מהקבע, נוסעים לחו"ל, קונים דירה במרכז וחיים באושר ועושר... הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה