סופ"ש

מאיה911

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז- בעיינים עצומות שיר השבוע לא של לירז- לאלף את הסוררת - שורטי משהו שעשה את השבוע- שבכלל לא הייתי בבצפר משהו שהרס את השבוע- שאני חולה בילוי השבוע- לא יכולה לצאת מהבית!!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פיספוסים של האלופה מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הפורום מושלם..ח תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירזי
דרך אגב צילמתי בווידיאו את הפיספוסים שהיו ,למשהו יש מושג אם אני יכולה להעביר את זה למחשב???

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

שיר השבוע של לירז- X שיר השבוע לא של לירז- אממ.... כל השירים של פול אווט בוי.. משהו שעשה את השבוע- מחר -->> הופעה של עברי לידר , סימס חיות.... משהו שהרס את השבוע- שומדבר
בילוי השבוע- עברי לידר
מחר!!!!!!!!!!!!!!!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראש 1
מה קניתם השבוע?- הרבה בגדים..... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמ.. מבחן בהיסטוריה
תמונה שבא לשים- לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שומדבר... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- עוד פעם לך

מעיני12

New member
עונה!

שיר השבוע של לירז- נשיקות שיר השבוע לא של לירז-אם הוא ילך (של סקעת חיי) משהו שעשה את השבוע-קיבלתי 97 במבחן משהו שהרס את השבוע-הוציאו חברות טובות שלי מהכיתה דלי בילוי השבוע-לא היה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-קטנטנות מה קניתם השבוע?-ברד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לראות את אחים שלי! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין לי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לעומרצ'!

עונה:}

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- FEEL- של רובי ווילאמס משהו שעשה את השבוע- ציון 100 באנגליש:) משהו שהרס את השבוע- ירדו עלי=\ בילוי השבוע- נילי:) [אינלי..] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פנאי פלוס\השמינייה מה קניתם השבוע?- ספר אנגלית=\\ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סוף יום שישי הבא תמונה שבא לשים- לא באלי:} שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איןן תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא רוצה להיות חנפנית XD

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- כל הדיסק "לוי" של הדורבנים, אריק ברמן - מה עוד ביקשת, איה כורם - יונתן שפירא, ג'ירפות - גג, הדורבנים - שוטי שוטי ספינתי, מירי מסיקה - סיפור של אהבה, קרן פלס - רצה הבייתה משהו שעשה את השבוע- אילת, הופעה של הדורבנים בגל"צ משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- אילת! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טב"ע מה קניתם השבוע?- אני אראה לכם את זה כי זה משו שכדאי לכם לראות.. אני אצלם ואשים מחר או משו.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של קרן אבראשי ובטי! תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנע ונועה

עונה...

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז-אהבה קטנה של שירי מימון משהו שעשה את השבוע-שהצלחתי במיבחן בערבית משהו שהרס את השבוע-כשיש לי בדיוק יום הולדת במיבחן במטמתיקה בילוי השבוע-יצאתי עם חברות יום שישי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה מה קניתם השבוע?-בגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ליום ההולדת שלי וזה לא בעוד שבוע זה יוצא ב-3.11 (מי שרוצה) תמונה שבא לשים-של לירז השווה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שכולם היכנסו לעצומה של לירז לא בישביל לחתום(עם באה לכם תחתמו) אבל לירז רשמה שם אז להיכנס http://www.postool.com/petition.php?user=stavitaliraz תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לארתור ביגלל שאתה אחלה מנהל

למעלה