סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

OmErLoLa

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז- לא יודעת אני פשוט לא יכולה לבחור!!!!!! שיר השבוע לא של לירז-שירים של הצופים.......(הייתי בטיול גדנ"ע) משהו שעשה את השבוע-טיול+שסבתא שלי חזרה מחו"ל......... משהו שהרס את השבוע-כלום בילוי השבוע-טיול....... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- השמיניההההה(תוכנית) מה קניתם השבוע?-נעליים... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום כרגעע תמונה שבא לשים-לירז..... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-המשצי"ם שלייייי

המהממת6

New member
אני אסים עוד

במוצאי שבת אני אסים עוד תמונות של לירז מהמהממת 6 אהה וארתור תן תגובה

לולי 180

New member
אומייגאד! המהממת 6 כנסי!

תלמדי כבר לשרשר! אם את שמה תמונות אז שימי אותן אחת מתחת לשניה... את עושה כאילו את מגיבה לתמונה ששמת לפני זה..

A t z a

New member
אבל למה לסיכום סופש?!../images/Emo80.gif

תגידו אני לא מבינה,יש פה אשכרה חבורה של חבלנים קטנים שעושים דווקא!?!? או שיש להם באמת בטטה במקום מוח?!? תלמדו לשרשר!!!!!!!!!!!!

lizperez

New member
עונה!!!

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות. שיר השבוע לא של לירז- נינט טייב-טוב למות בעד אהבה. משהו שעשה את השבוע- אין משהו שהרס את השבוע- מבחנים בילוי השבוע- בבית ספר נחשב? חחחח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בניחוח חדש (סוף סוף סיימתי לקרוא אותו..) מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור את המבחן באנגלית בוחן בביולוגיה מבחן בתנ"ך תמונה שבא לשים- לא בא חח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירזו'ש

יול 17

New member
עונה -שבת שלום :)

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך :) שיר השבוע לא של לירז- זאת צמרמורת. משהו שעשה את השבוע- כמה שיעורים חופשיים, ושהתחלתי ב11 יום רביעי משהו שהרס את השבוע- שהודייה הקטנטונת נפלה, והייתה בבית חולים בילוי השבוע- קניון, היה כייף עם לו אחותתי. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "של מי שהורה הזאת " - ערוץ 10 מה קניתם השבוע?- 2 טרנינגים .. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אממ .. נסיעה לרמת הגון עם כל הי"בתים של העייר.. לא באלי אבללל .. תמונה שבא לשים- סבבה, אני ישים לכם את אחותי הקטנה תראו עד כמה היא יפפה. :] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מי פה יודע איפה לירזי גרה ? חח לא שאני הולכת לבוא אליה, רמת השרון היא גרה ? איפה זה .. אם כן. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז [:

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה!../images/Emo221.gif../images/Emo90.gif

שיר השבוע של לירז- לא ממש שלה, אבל לירז שרה את השיר של האלופה בפסטיגל..
שיר השבוע לא של לירז- Volar
משהו שעשה את השבוע- 100 בערבית, 100 באנגלית ו-95 במתמטיקה
משהו שהרס את השבוע- -
בילוי השבוע- לא יודעת
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- השמיניה
ופיספוסים עם האלופה..
מה קניתם השבוע?- כמה דברים לבי"ס
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- -
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- למישהו יש את הפיספסים של האלופה במחשב?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירזי

למעלה