סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- תמונה שבא לכם לשים-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע.. שיר השבוע לא של איגי- אפרת גוש - מועדון ריקודים (בהופעה חיה) השיר המאוס של השבוע- נתקלתי בקליפ של "שוב הגשם" ב-24 וזה הספיק לי חחח משהו שעשה את השבוע- הרווחתי קצת כסף
משהו שהרס את השבוע- "הצ'יקה בר" בבאר שבע, הלשכת גיוס תמונה שבא לכם לשים- אין

red butterfly

New member
חורף ../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך. שיר השבוע לא של איגי- עברי לידר-בובה אחת. השיר המאוס של השבוע- שדות של אירוסים בגרסה של סעדו. ראיתי את הקליפ היום בבוקר ומאז הוא נדבק לי לראש.
משהו שעשה את השבוע- סוף סוף מרגישים את החורף. :) משהו שהרס את השבוע- הרבה היסטוריה, הרבה לחץ, הרבה רגעי יאוש. ושבוע הבא זה רק ילך ויחמיר.
מתי חנוכה?

ד י א ט ה

New member
גם אני

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- מהסאונדטראק של ישנן בנות Some kind of wonderful השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- חרא שבוע משהו שהרס את השבוע- חולה תמונה שבא לכם לשים- אוקיי :)

שלי../images/Emo26.gif../images/Emo10.gif

שיר השבוע של איגי- ת"אתנ- ממכר, יפה, ושמעתי אותו כל השבוע, כל פעם שפתחתי את הרדיו (דרך אגב... שמעתי ראיון עם איגי כשחזרתי ממסיבה עם אמא של חברה שלי חח) או את הטלויזיה בערוץ 24
, אדום! שיר השבוע לא של איגי- Goodbye My Love- James Blunt Fighter- Christina Aguilera השיר המאוס של השבוע- ביי ביי (לא נמאס להם לחרוש על השיר המעאפן הזה?!) משהו שעשה את השבוע- כלום
משהו שהרס את השבוע- הרבה

mic22

New member
עונה :)

שיר השבוע של איגי- תאת"נ שיר השבוע לא של איגי- Kelly Clarkson - Because of You
השיר המאוס של השבוע- ביי ביי
משהו שעשה את השבוע- אתמול אצל רעותע היה ממש כיף
משהו שהרס את השבוע- 85 בבוחו
.. חח סתם סתם סתם! בצחוק
אממ ת'אמת שהיה שבוע חביבון כזה :) תמונה שבא לכם לשים-

A t z a

New member
עונה../images/Emo88.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-תעצרו אותי,יש לי חברה שיר השבוע לא של איגי-crazy-alanis morissette,ironic-alanis morissette ו..אממ גם אול איי רילי וואנט של אלאניס..וביקאז אוף יו-קלי קלארסון! השיר המאוס של השבוע-אור..אלון דה לוקו משהו שעשה את השבוע-אתמול אצל רעותע ואצל יהליהל ביומולדת
וגם ההופעה בבארבי של איגי! למרות שלא הייתי שם משהו שהרס את השבוע-ההופעה בבארבי של איגי! כי לא הייתי שם תמונה שבא לכם לשים-

Sideitself

New member
ואז נהיה חורף

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך שיר השבוע לא של איגי- How soon is now? - The Smiths [וגם האלבום של בית הבובות שמלווה אותי כל השבוע] השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- הבנה שבוע טוב שיהיה

BjiJiNaaA

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-בדרך למילווקי שיר השבוע לא של איגי-כבשים השיר המאוס של השבוע-ביי ביי משהו שעשה את השבוע-אמממ יומולדת והסופשבוע הארוך
משהו שהרס את השבוע-אממ לאדעת, ריצת 2000? תמונה שבא לכם לשים-

A t z a

New member
../images/Emo99.gifמתוקיםםם../images/Emo80.gif

גם לי יש את התמונה על המחשב
איזה חמודים

וול וווול

שיר השבוע של איגי- תעצרו אותי שיר השבוע לא של איגי- לויודעת
השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- כל הסופשבועעעע היינו אני יהלי דנע ומיכעל יחדדדד היה מוי כיףףףף, וישנתי אצל דנע^^. משהו שהרס את השבוע- יום שני. תמונה שבא לכם לשים- איןן

למעלה