סופ"ש

סופ"ש ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

kepit

New member
גלה גלה גפ שובפ!:)

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע. שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע-ממ עיר הנוער בבאר שבע(הופעות של אריק ברמן,מטרופולין והיה גם בית הבובות אבל זה סתם חרא..) משהו שהרס את השבוע-שכמה אנשים לא באו.. ושלא ראיתי את הזיקוקים אתמול
בילוי השבוע-עיר הנוער. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שונאת את השאלה הזאת. מה קניתם השבוע?-ממ פיצה מג'ו,גלידה עם אוריו של מקדונאלס
איזה שמנות קניתי רק אוכל השבוע?:O משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של שלומי שבן המלךךךך
והופעה של הקספרים
תמונה שבא לשים-חח איך אני אוהבת את התמונה הזאתD: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כואבות לי העיניים. תעשו משו. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כווולם

A m 0 s

New member
איזה אושר!!

שיר השבוע של איגי- אני חורש על מסתובבים ומנגן אותו בלי הפסקה!! שיר השבוע לא של איגי- כאילו אין מחר, דנה ברגר משהו שעשה את השבוע- --- משהו שהרס את השבוע- ים של מבחנים! בילוי השבוע- סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האי מה קניתם השבוע?- דיסקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- --- תמונה שבא לשים- --- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יש לדנה ברגר היום יומולדת איזה אושר!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לברגרית האהובה!!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- תישא אותי לאישה,בדרך למילווקי שיר השבוע לא של איגי- אל תלכי-מטרופולין משהו שעשה את השבוע- יומראשון ורביעי
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- הופעה של היהודים,הצגה,ת"א,חולון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

../images/Emo121.gifהבה נגילה

שיר השבוע של איגי- אין שיר השבוע לא של איגי-ספיידר פיג וכשזה עמוק. משהו שעשה את השבוע-ריף מגניב משהו שהרס את השבוע-לא ניראה לי שיש בילוי השבוע-לראות סרטים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-משפחת סימפסון מה קניתם השבוע?-כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הרבה מוזיקה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אמן וחיית הברזל תיפול כבר. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כל מי שרוצה שייקח.

../images/Emo121.gifאגב

כל הפרסומות בצד של אולוויז. עושה רושם שאתן ממש נהנות במחזור

dsol

New member
אז איך היה ? _../images/Emo189.gif

לא המחזור
ים המלח

Oyster Girl

New member
הביאו את הסתיו ../images/Emo183.gif

שיר השבוע של איגי - כמו כל השבועות האחרונים - סוף הטיול
שיר השבוע לא של איגי- זוהי סדום , הרבה יותר יפה לי מקרוב משהו שעשה את השבוע- הופעה של חמי בבנימינה משהו שהרס את השבוע- יותר מדיי עבודה בילוי השבוע- חמי בבנימינה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המבוך של פאן מה קניתם השבוע?- כרטיסי רכבת, מתנות ועוגיות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד תמונה שבא לשים- אני לא בבית אז בלי תמונה הפעם שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- .......... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למאי

לאיור

New member
"אני... הולך לבכות לך תהיה חזק למעלה..."

שיר השבוע של איגי- תשא אותי לאישה,סוף טיול שיר השבוע לא של איגי- כמה של אהוד בנאי, מטרופולין, חמי,שייגעצ, לבכות לך-אביב גפן[זה היה כזה עצוב היום] משהו שעשה את השבוע- להיות בעצרת היום, היה מדהים, להסתובב עם אמא בת"א וחברים באו לפה
משהו שהרס את השבוע- שלא הלכתי לפסטיבל הפסנתר ששכחתי את האייפוד שלי בת"א!
ושני ילדים מעצבנים
בילוי השבוע- ביום חמישי שחברים באו והיום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אמיריקן פאי 2 ועוד איזה סרט עם הילארי דאף שאני לא זוכרת את השם שלו מה קניתם השבוע?- תיק קטן של בילבונג, סגריות ואחורה במקדונלדס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בוחן במתמטיקה?
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יש עלי כל כך הרבה סטיקרים עכשיו שזה מצחיק תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לצלילע הנדירה שראיתי היום בעצרת למאיה ולכל החברים החמודים שלי

מאיה911

New member
אני פגשתי את צלילע ואתם לא!../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך, תישא אותי לאישה, פחד שיר השבוע לא של איגי- המוני: חמי, דנעדיני, דניאל סלומון, דנה ברגר וכנסיית השכל משהו שעשה את השבוע- יום חמישי חברים היו אצלי
והיום העצרת משהו שהרס את השבוע- שלא הלכתי לפסטיבל הפסנתר..[סוריי ירדנוז..
] יום חמישי הקאות לא נעימות
בילוי השבוע- חמישי בבית+חברים ואח"כ סתם מושב
, עצרת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות ה70, האי
מה קניתם השבוע?- סיגריות X2, אוכל, הסעות לעצרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שומדבר מיוחד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- רזיתי קילו וחצי בגלל יום חמישי!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ליאורית הדביבונה, צלילוז.. היה כיף למרות שהיה קצר מיידי
וירדנוז מצטערת על ההברזה..

A t z a

New member
בבקשה שאת לא רצינית../images/Emo12.gif צליל?? שלנו??../images/Emo80.gif

איך? איפה? מתי? בטוח שזאת הייתה היא??? זה לא פייררררררררררררר
צלילוז-לא מדברת איתך
כאפות מבריזנית.לא הגיוני שאני מכירה אותך שנתיים עוד שנייה ולא ראיתי אותך בחיים!!!1

לאיור

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח אתן מצחיקות! ראינו אותה בעצרת. ממש ממש לשנייה

A t z a

New member
../images/Emo11.gifזה לא משנה אם כמה שניות או שעה../images/Emo80.gif

זו העובדה שראיתן את היצור החמקן הזה שאיכשהו הצליח להימלט מאינסוף מפגשים עם אנשי הפורום

למעלה