סופ"ש?

פלוצים לממשלה! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: פגשתי את רעות ובתאל ואת כל המאפיה ביום רביעי ^^ משהו שטיפה הרס את השבוע: הורים... >.>" בן אדם שעשה לי את השבוע: דר 3: אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: אבריל לאבין שיר השבוע: אול יו ניד איז לאב. אלבום השבוע: כל האלבומים של אבריל. פאדיחת השבוע: פלוצים >.>" קנית השבוע: כלום ציטוט השבוע: אני: "אני נשבעת לך, שברגע שאני הראה אותה אני ארצח אותה!" רעות: "היי גבי!" אני: "היי? ממצב? ^^"" תמונת השבוע: איך בחופש? סבבי בבי! D:

../images/Emo215.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הופעה של שלומי.
משהו שטיפה הרס את השבוע:ממ בן אדם שעשה לי את השבוע:ממ תמר וכל הבחורים השווים בהופעה!
אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא:שלומי שבן כמובן. שיר השבוע:אריק. אלבום השבוע:עיר
פאדיחת השבוע:ממ מישהו שהיה לידנו בהופעה שדומה לעופר שכטר (הוא ניראה בול כמוהו, רק גבוה אז אמרנו שאים מצב שזה הוא.) בסוף ההופעה בא לדבר איתיאבל לא שמתי לב שהוא מדבר איתי וראיתי רק אחרי שהלכתי
קנית השבוע:ממ ציטוט השבוע: תמונת השבוע: איך בחופש?כיף?!@$

daughter L93

New member
:]

הדבר הכי טוב שקרה השבוע:היה מצחיק ביותר..אמא שלי מסכימה לי בסוף לקנות פסנתר:]]]] . קנו לי MP4. מלא דברים טונים בקיצור. משהו שטיפה הרס את השבוע:נאדה בן אדם שעשה לי את השבוע:חברה ואמא בזה שהיא הסכימה בסוףD:. איך כשמדברים יפה ורגוע דברים עובדים.. אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא:יש מלא להקות שהורדתי שירים שלהן אבל נגיד שבלינק182 שיר השבוע:The Used - all that i've got שיר מהמם
אלבום השבוע:בלינק פאדיחת השבוע:אממ.. כל מיני בקטנה.. קנית השבוע:יומן,מצעים,מסטיק,בורקס,פיצה,סלט קולה:p סופגניות ציטוט השבוע:לא זוכרת. החלטתי מעכשיו שאני פותחת פנקס ציטוטים שאני אקח לכל מקום!:] תמונת השבוע:אין לי כוח. איך בחופש?אחלה בחלה וטוסט.

../images/Emo203.gifיש לי ציטוט טובבבבבב

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עירררר ושתי שיחות :p משהו שטיפה הרס את השבוע: לא לכאן בן אדם שעשה לי את השבוע: כמובן ש... מירב אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: אביתר בנאי שיר השבוע: יש לי סיכוי, את שקט אלבום השבוע: שלום ושלמה בקיסריה פאדיחת השבוע: הו קנית השבוע: אוככל ציטוט השבוע: "עוד! עוד! מיד! תמר! תביא לי קונדום! מיד!" תמונת השבוע: איך בחופש? סבבה אגוזים

למעלה