סופ"ש?

Trauma Queen

New member
סופ"ש?../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

אז בזמן האחרון לא פתחתי כי אני לא במוצאי שבת בבית. היום אני כן;] הדבר הכי טוב שקרה השבוע: משהו שטיפה הרס את השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: שיר השבוע: אלבום השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: איך בחופש? חנוכה שמח פורום מדהים3> נעה:)

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חמישי וחנוכה. זה בטוח משהו שטיפה הרס את השבוע:אנשים בן אדם שעשה לי את השבוע: לא יודעת >< אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: פליין וואיט טיס שיר השבוע: הייט של פליין וואי טיס
אלבום השבוע: גרייטסט היטס של גאנס פאדיחת השבוע: לא יודעת קנית השבוע: האריפוטר7 $%@ ציטוט השבוע: יש הרבהP: אבל כמובן אני לא זוכרת "את מבינה עם מה אני צריכה להתמודד? פן חשמלי שמסתובב בבית ספר כל יום.." פולי על פרחה שלמדה איתי ועכשיו איתה
~ אני אומרת לשי, "עכשיו אני ואבא שלי הפוכים" "הוא לא אוכל בשר" "ואני לא חלב" "אנחנו אוכלים כשר!" זה היה מצחיק באותו הרגע >< תמונת השבוע:מחפשת משהו.. אה תראו איזה מוכשרים אנחנו XD זה מה שעשינו בשלישי בבניה.. (אני הכי ימנית) איך בחופש? כיף <<:

עדן גפן

New member
ג'וני בוי../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo190.gif|פיס|

הדבר הכי טוב שקרה השבוע:אמ, לא יודעת. משהו שטיפה הרס את השבוע: כלמיני>< בן אדם שעשה לי את השבוע: ג'וני אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: ג'וני בוי שיר השבוע:I want you- the beatles אלבום השבוע: אמ, אייבי רואוד פאדיחת השבוע: אמ. לא יודעת. לא הייתה. קנית השבוע: כנ"ל ציטוט השבוע: I want yououououououououou I want you so baddddddd תמונת השבוע:
איך בחופש? פסדר

0oYamo0

New member
שובי דובי סופשבוע ../images/Emo85.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קיבלתי את האוגר השלישי שלי- בוטן! ^^ משהו שטיפה הרס את השבוע: יום שני הזיבלוני >< בן אדם שעשה לי את השבוע: מיכלית הקווקזית
אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: Blink 182 שיר השבוע: i miss you אלבום השבוע: Blink 182- Greatest Hits פאדיחת השבוע: ממ.. היו יותר מידי XD קנית השבוע: ה"פ, צמיד עם משבצות שחור אדום. ציטוט השבוע: "אומרים מיסיסיפסי" "מיסיסליפי" "מיסיסיפיס" "אומרים מיסיסיפי לכל הרוחות!!!" תמונת השבוע: צ'יפסון שלי
איך בחופש? משעמם, חביב. :]

../images/Emo15.gif<:

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שמתן אמר שהוא בא למפגש
. טיול עפ אבא שליDDDD: סופגניות. נפגשנו שכנים כזה והדלקנו ביחד חנוכיה והיה נחמד. כל מיני דברים קטנים כאלה שהיו ממש טובים <: משהו שטיפה הרס את השבוע: שהודיעו שהשביתה נגמרת. שכשנפגשנו עם שכנים שלנוווווו הכריחו אותי להצטלם :< והיא גם התלהבה עם הגיטרה ואמרו לי כזה לשיר ולא רציתי בקיצור זה היה מעצבן@#$ כי אני "הורסת שמחות". בן אדם שעשה לי את השבוע: מתן
. אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: דה יוזד
. פארמור. שיר השבוע: אוווווו מלא. אלבום השבוע: לא יודעת כל מיני. פאדיחת השבוע: אין קנית השבוע: סופגניותDDDD: ציטוט השבוע: "ועל זה נאמר :חשתת אעש יעני רדי רדי מהעץץ" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגג תמונת השבוע:
קרדיט לטל. וגם על הציטוט. איך בחופש? נחמד <: חנוכה שמח פורום מדהים3> נעה:) גם לך

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא יודעת משהו שטיפה הרס את השבוע: לא משנה
בן אדם שעשה לי את השבוע: אמא אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: בון ג'ובי
שיר השבוע: שיר הנושא של הפסטיגל
אלבום השבוע: אין פאדיחת השבוע: אין
קנית השבוע: כלום ציטוט השבוע: אינלי תמונת השבוע:
איך בחופש? ממממ... משעמם

The Phantom Of The Opera../images/Emo219.gif

[יו,נעה,תמונה חביבה!] הדבר הכי טוב שקרה השבוע: -טלבאהליבנה. משהו שטיפה הרס את השבוע: -כל השאר. בעיקר הריב עם אמא -.-. בן אדם שעשה לי את השבוע: - אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: -מיי כמ. כ"כ. שיר השבוע: -דמולישן לאברס. אלבום השבוע: -כל אלה של מיי כמ. פאדיחת השבוע: - קנית השבוע: -המון חטיפים ><. ציטוט השבוע: -"*התפרצות בכי מטורפת* תגידי להם להפסיק להתמזמז!" תמונת השבוע: -איןליכוח. איך בחופש? -מרגש.

Trauma Queen

New member
נכון תמונה יפה?../images/Emo129.gif

אבא אמבה וחיית המחמד שלהם-הכבשXDDDD סתםסתם כפרעלריי

MispIaced

New member
My little phoenix

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עגיל מתחיל להחלים משהו שטיפה הרס את השבוע: עגיל כואב. בן אדם שעשה לי את השבוע: אף אחד אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: טאריה שיר השבוע: I walk alone- tarja turunen אלבום השבוע: My winter storm- tarja פאדיחת השבוע: אין קנית השבוע: אין ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין איך בחופש? סביר

מסכמת :]]

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עשיתי עגיל באף. משהו שטיפה הרס את השבוע: כל המריבות האלה עם אמא. בן אדם שעשה לי את השבוע: ירדן. אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: אביב גפן,בלי שום ספק
שיר השבוע: "השתיקה שלי" אלבום השבוע: אין. פאדיחת השבוע: משו עם הרופאת שיניים
קנית השבוע: עגיל באף נחשב? חח ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע: אין. איך בחופש? נחמד ביותר :]]

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifבו!~

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: החופש, כמובן D:::: משהו שטיפה הרס את השבוע: זה יכול להחשב כחפירה, או סתם תלונה: ביום האחרון לפני חופשת חנוכה, היה אמור להיות לנו שיעור בפיזיקה. המורה הבריזה, למרות שראינו אותה בבצפר באותו יום (היא הייתה צריכה ללכת מוקדם, היא הודיעה מראש..) אבל מה? היא מחליטה שיש מבחן אחרי חנוכה, על כל החומר מתחילת השנה. והיא הודיעה על זה באתר של הבצפר, אחרי שהתחילה החופשה. ארגגג אני שונאת אותה... בן אדם שעשה לי את השבוע:נהה לא יודעת.. אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: אביב גפן... שיר השבוע: לא יודעת אלבום השבוע: אין פאדיחת השבוע: לא זוכרת קנית השבוע: המממממ..... שומדבר. ציטוט השבוע: נממ.. אחד לא מוצלח במיוחד "קטנוניות זה כמו חומוס". וזה לא מהשבוע, ונדמה לי שקרן אמרה אבל אני לא בטוחה. ועוד אחד של קרן, גם הוא לא מהשבוע.. "אני קיבלתי הכי נמוך מכל אלה שקיבלו גבוה!" (קרן מתלוננת על הציון במתמטיקה. XD") תמונת השבוע: רנומאלית. איך בחופש? כיףףףףףףףףףףףףףףף שלא ייגמר לעולם !!!!

סופ"ש ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ יצאתי לאולטרסאונד? משהו שטיפה הרס את השבוע: נגמר הכסף =[ בן אדם שעשה לי את השבוע: אממ אסי אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: שב"ק ס' =] שיר השבוע: שב"ק ס'- ילד ירוק אלבום השבוע: לאדעת, לא שומעת אלבומים פאדיחת השבוע: אמא באה לזולה בדיוק שסיימתי לעשן והייתי עם אסי קנית השבוע: בירה? ציטוט השבוע: "אם לוקחים שניצל תירס ומטגנים אותו, הוא לביבה?" תמונת השבוע: אין איך בחופש? סבבה

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifאיזה שבוע ../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הפסטיבל קפוארה, הארי פוטר וחופש D: משהו שטיפה הרס את השבוע: האימון ביום רביעי
בן אדם שעשה לי את השבוע: האמת שיש מצב שדניאל לא לגמרי את השבוע, אבל בכל זאת
אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: ג'יי קיי רולינג?
שיר השבוע: אין אלבום השבוע: לזוז של הדג נחש פאדיחת השבוע: לא אכתוב כאן מתעמי זהירות ולמען בטיחותי האישית
קנית השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות כמובן
ציטוט השבוע: קשור לפדיחה אז... תמונת השבוע: אין לי כוח עכשיו איך בחופש? נחמד

עונה ^_^

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יום שישי .. וכיף בעבודה ^_^ ושקנו לי ת'ספר של הארי פוטר וקיבלתי פוסטר ^_^ משהו שטיפה הרס את השבוע: אמממ כלום בן אדם שעשה לי את השבוע: 4 ידידים אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: DOPE שיר השבוע: סינג אלבום השבוע: -- פאדיחת השבוע: אמממ משו בעבודהXB קנית השבוע: חולצות ומכנסיים חדשים ^__^ ציטוט השבוע: "פוגשים אותו לפי המוזיקה
" תמונת השבוע: -- איך בחופש? אחלההההה ^__________^

סופ"ש

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יונתן! משהו שטיפה הרס את השבוע: שהייתי חולה ביומולדת + מחזור שטני מתמיד. יחד! בן אדם שעשה לי את השבוע: יונתן.. כמובן אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: ממ ביטלס פינק פלויד וקווין שיר השבוע: וואו.. נמ. אין. אלבום השבוע: וייט אלבום של הביטלס פאדיחת השבוע: לא הייתה אני חושבת קנית השבוע: לא היה משהו מיוחד ציטוט השבוע: אני לא אזכור בחיים תמונת השבוע: אין, ובמהירה איך בחופש? הרבה יונתן=מעולה D:

belledejour

New member
בא לי לענות../images/Emo80.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שיחות עם אנשים, מתנות חנוכה
משהו שטיפה הרס את השבוע: לחץ ותסכול -.-" בן אדם שעשה לי את השבוע: תןתן, ספיר, נואי
אמן/להקת/אמנית השבוע שלי הוא/היא: נאמ... שיר השבוע: apologize אלבום השבוע: לא היה
פאדיחת השבוע: לא הייתה O: אני לא בנאדם מתפדח
קנית השבוע: 5 חולצות, 2 מכנסיים, נעליים, מגנים + בנדג'ים לסוסה שלי, כיסוי לאייפוד, כיסוי ללפטופ, ממ...
חנוכה נו מה
ציטוט השבוע: היו פול... תמונת השבוע: הסוסה שלייייי
איך בחופש? מדהים. שלא ייגמר.

Dewberry

New member
../images/Emo113.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גיליתי את הפספוסים של חברים, ירד גשם והשתחררתי :) משהו שטיפה הרס את השבוע: השנאי שלי התקלקל משמע אין לי מטען לאייפוד בן אדם שעשה לי את השבוע: להקת השבוע שלי היא: boyzone
שיר השבוע: Chris Isaak - Wicked Game אלבום השבוע: הרבה שאלות מוזיקה... אין פאדיחת השבוע: הממ.. בטוח הייתה אחת קניית השבוע: תיק יד קיפלינג לבן
ציטוט השבוע: !pivot pivot pivot! shut up shut up shut uppp איך בחופש? חופשי

למעלה