סופ"ש!!

A t z a

New member
סופ"ש!!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סופ"ש כימאי לכולם
אווץ' מיכל הרביצה לי

ירדן88

New member
משעמם לי!

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי-ליאונרדו/עברי לידר משהו שעשה את השבוע-ליטל
משהו שהרס את השבוע-כל המבחנים האלה..
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-נמלטים מה קניתם השבוע?-ממ... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ממש לא מחכה לשבוע הבא... תמונה שבא לשים-זאת אני! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין אין ואין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לטל!

2342134

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- Welcome To The Black Parade-My chemical romane משהו שעשה את השבוע- כלום :| משהו שהרס את השבוע- לוזוכרת בילוי השבוע- היום בערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- מתנה לחברה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- אני הימנית שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
עונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-מילווקי,להתעטף,כשתחזור,מסתובבים
שיר השבוע לא של איגי-כל מיני
משהו שעשה את השבוע-לא זוכרת
משהו שהרס את השבוע-בצפר,ברור... בילוי השבוע-אתמול והיום בערב יהיה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-המבוקשים
על הפנים מה קניתם השבוע?-בערב אני אקנה מלא
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להפטר מהבוחן בכימיה,לראות את איגי מקום 1 במבוקשים. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-קלי

red butterfly

New member
^^ ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות שיר השבוע לא של איגי- יש הרבה P: משהו שעשה את השבוע- הופעה של משינה, אתמול בערב :) משהו שהרס את השבוע- מבחנים, לחץ, חברה מעצבנת.. בילוי השבוע- בית קפה עם חבר שלי, הופעה של משינה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- כרטיס להופעה של משינה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ערב סיכום המסע לפולין
וראיון בלשכת הגיוס XD תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחבר שלי
שעזר לי לשרוד את השבוע המסריח הזה

למעלה