סופ"ש

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- כל הדיסק החדש של RBD
כפיר אפשטיין-אמונה, היהודים-לא קל,דונט ליי.. משהו שעשה את השבוע- פסטיגל
משהו שהרס את השבוע- שנגמר החופש. בילוי השבוע- הפסטי..וארוחת ערב אצל בת דודה שלי.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המורדים מה קניתם השבוע?- פופקורן
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- גל מזל טוב
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו ענבל,גל

עונה (-:

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- אבא- שלומי שבת משהו שעשה את השבוע- כלוםD: משהו שהרס את השבוע- בצצצפרר. בילוי השבוע- כלוםD: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- תשוקת הנציםD: פאפי ריקי, חברים, אבודים :) מה קניתם השבוע?- כלווםם משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלוםם תמונה שבא לשים- פירמטו לי ת'מחשב. אינלי תמונותD: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם וללירז

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif

שיר השבוע של לירז- "נשכח מליבך"
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - כולם

ליאני 17

New member
תגידו...

אם לירז גרה בהוד השרון.. למה היה רשום בכתבה על המפגש שהיא לא רצתה לצאת מסביבת ביתה? הוד השרון קרוב לרמת השרון??

מסכמת באיחור =\

שיר השבוע של לירז- לא יצא לי לישמוע
שיר השבוע לא של לירז- גם לא ממש יצא לי לישמוע חוץ מי את השירי חג מולד
משהו שעשה את השבוע- נמ... שקניתי פאלפון חדש
משהו שהרס את השבוע- שההורים שלי לא רוצים להפוך לי אותו בארץ לעיברית כי הוא בצרפתית בילוי השבוע- יורודיסני
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא ממש יצא לי ליראות טלויזיה מה קניתם השבוע?- פאלפון MP 4 נמ...מגדלי אייפל קטנים חיחיח
זהו אני חושבת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לחזור כבר הביתה !! תמונה שבא לשים- מהיורודיסני לא יודעת אם רואים אבל אני עם כובע שקניתי שם כובע של סנטה קלאוס אבל עם אוזניים של מייקי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם
(לא ממש זוכרת עכשיו את כולם )

למעלה