סופ"ש

סופ"ש ../images/Emo57.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע

RTur

New member
טוב אז...

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- Mariah Carey - I Want To Know What Love Is Madonna -Devil Woudn't recognize you, Vogue, Beat goes on האלבום החדש של הדורבנים! מומלץ מאוד משהו שעשה את השבוע- הופעה של דודו טסה, האלבום של הדורבנים, מחר הופעה של אלה פוגצ'ובה, עדיין בהיי מההופעה של מדונה משהו שהרס את השבוע- שאני צרוד מת מה קניתם השבוע- את האלבום של הדורבנים ציטוט השבוע- "איך קוראים לבחורה לא אחראית? איריס. איריס פונסיבול" חחחחחחח תוכנית\סרט השבוע- רמזור משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לסגור שבת וחג מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- סתיו הערות- אין תמונת השבוע - אין

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע-לראות את לירזוש בהאאלופה משהו שהרס את השבוע-אני מצוננת צרודה וכאבי ראש יש לי סינוסיטוס וכרגיל כאבי תופת בבטן. מה קניתם השבוע-לא זוכרת חחח נראה לי אמא שליי קנתה בגדים כרגיל ציטוט השבוע-''אני לא יכולה יותר קר לי'' אני חייבת להגיד את זה זה יהציל אותך תוכנית\סרט השבוע-האלופה,רמזור,מעודון לליה,רמזור והאנה מונטנה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום שישי חג אייזה כייף ויום שלישי יש לי הפי בוזדיי יומלדת משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אן מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש היפה והמושלמת בנשים החיים שליייייייי הנשמה הטהורה שליייייייייייייי כפרוני על האישה הכוסית המושלמת שליייייייייי אני מתה עליייההה על המלאכית המושלמת שלייייייייייייייי מלכת הגלקסיה כולה!!!!!!!!!!!!!!!! ללירטוש המלכה הדייווה!!!!!!!!!!! לליאורוש החיים שלייייייייייי האהבה שלייייייייייייייי מתה עלילךךךךךךךךךךךךךך את הכל בשבליייייייי נסיכה שליייייייייייייי אוהבת אותך הכיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בכל בעולם כלו!!!!!!!!!!!! לב יוווווווווווווווווווווו ולארתור המהדים והמוכשר אייזה קול מצמרר יש לך אמל''הה הערות-אין תמונת השבוע-אין

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-כמו תמיד אין
שיר השבוע לא של לירז-זוזי זוזי כי את שמנה
[שיר דפוק שהיתמכרתי אליו
] משהו שעשה את השבוע-יומולדת לחברה,ליראות את המישהו הזה
,יציאה עם החבר'ה לקניון משהו שהרס את השבוע-לא הייתי יום חמישי בביצפר וזה היה יום ממש חשוב בשבילי! מה קניתם השבוע-מגזין ויוה פלוס,כפכפים,5 חולצות ציטוט השבוע-"כן מה שתגידי העיקר שזה כבר יהיה" תוכנית\סרט השבוע-רמזור,מילה של אישה,דונה ברברה,דירה לשניים,זהות אבודה, משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת 14 לי בשבת של ראש השנה,המסיבה שאני מארגנת
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לרדת להקבצה ג' בחשבון
חחח מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-עמית,אור,לירז הערות- תמונת השבוע-

תודה על הד"ש.. בחזרה :) ו....

הסדרה זהות אבודה פשוט מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!! אחת הסדרות היפות שהיו! :)

והשחקנית הראשית יפהפייה...

ברמות..אבל נראה לי שזאת פעם ראשונה שהיא משחקת בטלנובלה לא? כל כך יפה לה תלתלים P:, כמוני (כי גם אני מתולתלת) D: וזה שמשחק בתפקיד הראשי? דניאל.. באיזה עוד סדרות הוא שיחק? את זוכרת? :)

עמית כנסי

לשחקנית הראשית קוראים במציאות - אליזבת גוטיירס היא דיי חדשה במחוזותינו,היא שחקנית רק 6 שנים,וזאת הפעם השנייה שהיא מקבלת תפקיד ראשי בטלנובלה בדר"כ זה תפקידים מישניים,פה בישראל משודרת הטלנובלות הראשונה שלה.. אבל זה שמשחק את דניאל קוראים לו - מרטין קרפ הוא דווקא שחקן ותיק בחו"ל,בארץ שודרו 5 טלנובלות שלו שהם: למדי אותי לאהוב הכול או כלום קח אותי רודריגו על החיים ועל המוות מקסימו קוראסון

../images/Emo41.gifעונה!!../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- שום דבר לא השתנה משבוע שעבר. שיר השבוע לא של לירז- איה זהבי פייגלין - לא כוחות משהו שעשה את השבוע- הופעה של מיי פיינגולד! והופעה של נינט
משהו שהרס את השבוע- בית ספר ועייפות מה קניתם השבוע- פלאפון טאצ'!!!
ציטוט השבוע- "זה השיר האחרון.. טוב לפחות תעשו כאילו אתם מתבאסים"
תוכנית\סרט השבוע- רמזור משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ראש השנה? לא יודעת.. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בצפר מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם
הערות- תמונת השבוע >

רותם654

New member
עוונננה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-השאלה הזאת מתחילה לעצבן אותי
שיר השבוע לא של לירז-המון....חח... משהו שעשה את השבוע-שיעור קורעעע בתאטרון ויומו לחברה משהו שהרס את השבוע-בוחן בלשון
מה קניתם השבוע-מתנה לחברה ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-הלוחשת לרוחות והאלופה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-סתם אין... משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בוחן במתמטיקה מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-סתיו,אביטל..
הערות- תמונת השבוע

עונננה : ]

שיר השבוע של לירז-כל השירים של לירז מבראבו שיר השבוע לא של לירז-פאק יו
משהו שעשה את השבוע-פגשתי חברה של ראיתי המון זמן והיא גרה ממש רחוק מימני משהו שהרס את השבוע-המחשב שלי בפעם ה100 נהרס
אז אני בנייד מה קניתם השבוע-פלאפון : ] וג'נס קצר וגופיה ציטוט השבוע-אוווווףףףףףףף שוובב במחחחשבבבב לא נדלקקקק !!!!!!!!11 תוכנית\סרט השבוע-שמש טלנובה בע"מ זהות אבודה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיתקנוו לייי את המחשבבב .. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לא יודעת :D מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לאליסוש אתי עמית וארתור
הערות- תמונת השבוע-מדגמנננת

עדנוש31

New member
עונה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז- ריסים .. שיר השבוע לא של לירז- חרישה על אייל גולן על חבל דק | ובאלך באלך עליי בגירסה חדשה של נשים [: משהו שעשה את השבוע- חח שזכיתי ב-5 אלף בגירוד כרטיס
משהו שהרס את השבוע- שום דברר מה קניתם השבוע- עגילים שימלה, 4 גופיות יפות, ושני ג'ינסים קצרים ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- כמעט מלאכים, שמש ,והאלופה עונה 1 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לצבוע ת'שער משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לאא יודעתתת ! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לירזוש
הערות- תמונת השבוע ............

למעלה