סופ"ש

סופ"ש ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

sivan1996

New member
עונה =]

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- so what- pink משהו שעשה את השבוע- שומדבר מיוחד... משהו שהרס את השבוע- מבחן בהיסטוריה מה קניתם השבוע- סקיני ציטוט השבוע- "that's the way i like it!!" תוכנית\סרט השבוע- מועדון לילה!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מבחן חוזר בהיסטוריה... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לעידו D= הערות- תמונת השבוע-

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק,הכל יהיה בסדר,ריסים,בעייניים עצומאות,עד הסיבוב הבא,נשיקות,חום הלילה,באיטיות מלכה קרה מפסטיגל פנטזיה וההביצוע המושלם שלה להאלופה וכל השירים שלה מבראבו. שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדיווה ועוד געגוע של גליתוש ושירים של שירי מימון. משהו שעשה את השבוע-קיבלתי חלוצה עם התמונה של לירזושששששששששאיזהההההההההה אושרררררררררר ענקקקקקקקקקקקקקק משהו שהרס את השבוע-בצפרררררררררר מה קניתם השבוע-בגדים ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-האלופה1 והאלופה3,כמעט מלאכים,לגעת באושר,לחיי אהבה,רוקדים עם כוכבים ושמש. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אין לי מושגגג משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בצפרררררררררררררר מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש המלאכית המושלמת שליי הנשמה הטהורה שליי מלכת אנגליה שליייייי כפרוני אני על הדבר המושלם הזה היא כל החיים שלייי היא הכל הכל הכל בשבליי מתה על האישה המושלמת הזאת חרוטה לי עמוק עמוק עמוק עמוקקקקקקקקקקקקקקקקק בלביייייייייייייייייייייי לנצח נצחיםםםםםםםםםםםםםםםלעדדדדדדדדדדדדדדדד,לליאור,לעמית,לספיר,לרווית,לסתיו ולארתוררררררררררררררררר. הערות-אין תמונת השבוע-מהמהות

עדנוש31

New member
עונה../images/Emo8.gif

שיר השבוע של לירז- אין .. שיר השבוע לא של לירז- - Lady GaGa - Paparazzi) משהו שעשה את השבוע- הייתי בבראבו ראיתי את גלית חח משהו שהרס את השבוע- כלוום D: מה קניתם השבוע- מעיל , גי'נסים , גלוסים מהממים , ושני מגפיים חח
ציטוט השבוע- ...... תוכנית\סרט השבוע- רוקדים אם כוכבים, האלופה, הישרדות, ושמש ;-] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ללכת שוב לבראבו ליראות את גלית ב-9.11 חח
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא'דעת חח D= מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכל חברי הקומונה שלי של גלית גיאת
הערות- שבוע טוב לכולנו
תמונת השבוע- אני וגליתוש :-*

RTur

New member
אוקיי

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- ושוב: Cheryl Cole - Fight for this love (moto blanco remix) lady gaga - bad romance mika - blame it on the girls beyonce - sweet dreams, broken-hearted girl Little boots - remedy האלבום של דודו טסה - בסוף מתרגלים להכל mariah carey - always be my baby משהו שעשה את השבוע- הופעה של דודו טסה, כנס משתחררים משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- גיבורים 3, האלופה 3 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בסיס מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אין הערות- אין תמונת השבוע-

עונה../images/Emo8.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז-System of a Down - Lonely Day משהו שעשה את השבוע-יש יותר מידייי
משהו שהרס את השבוע-משהו... מה קניתם השבוע-ממתקים,12 RED REN,מנה חמה
ציטוט השבוע-הסכם ויתור סודיות
חחחחח תוכנית\סרט השבוע-מילה של אישה,מיכאלה,האלופה 3 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נאסא[מחר
],ועוד כמה דברים .. .. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לכולם
הערות- תמונת השבוע-

למעלה