סופ"ש

סופ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק,ריסים,הכל יהיה בסדר,נשכח מליבך,בעייניים עצומאות,עד הסיבוב הבא,נשיקות,חום הלילה,מלכה קרה מפסטיגל פנטזיה הביצוע של לירזוש המלכה המושלמת שליי לשיר של האלופה וכל השירים שהיא שרה בבראבו. שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדיווה המושלמת משהו שעשה את השבוע-לדבר עם ליבי שליי בנייד ליבי שליי תודה רבה על הכל!!! משהו שהרס את השבוע-ריב אם אמא מה קניתם השבוע-בגדים ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-האלופה1 והאלופה3,לגעת באושר,לחיי אהבה,הישרדות דוקוסלב ועוד מלא..... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לקבל את החולצה של לירזוששששששששששששש המושלמת שליייייייייי משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בצפר מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש המלאכית המושלמת שלייי אהבת חיי החיים שליי אוויר לנשימה כפרוני אני על האישה המושלמת שליי מתה עלייההה אוהבת אותה הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם!!! חרוטה לי עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק בלב לנצח נצחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,לליבי שליי החיים שליי לעמיתוש היפה שליי ולאתו'ש מתה עלייכן הערות-אין תמונת השבוע-מעלפות מושלמות

עווונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-דיסק 3 כמעט מלאכים משהו שעשה את השבוע-יומולדת לחברה : ] משהו שהרס את השבוע-כלווום
מה קניתם השבוע- כרטיסים
ג'נס וגופיה
ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-"תמיד אותו חלום" סידרה ענקייייית !!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ליראות את ליייירזי
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-חחחח לא יודעת
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אתוש אליסה עמיתוש וספייירוווש שלי
הערות- תמונת השבוע- ביצפר

עדנוש31

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי D: שיר השבוע לא של לירז- זהבה בן ודודו אהרון -פעם בחיים
משהו שעשה את השבוע- נסעתי לחברה שלי היה צחוקים א-ש
משהו שהרס את השבוע- חח כלום ! מה קניתם השבוע- מלא בגדים מעלפים לחורף \ איפור\ צמיד \ נעלי עקב מהממות \ ועשיתי כרית אם תמונות של גלית חח D= ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- האלופה 3 \ שמש \ לגעת באושר \ לחיי אהבה ! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ''בראבו '' ליראות את גליתוש ולירז
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת [ : מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אתי עמית ספיר ארתור חח קיצר כולם
הערות- תמונת השבוע- אחותי הנסיכה

sapir165

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-"הכל יהיה בסדר" שיר השבוע לא של לירז-"רגע גדול"-שרית חדד ואייל גולן משהו שעשה את השבוע-סתם נסיעה לת"א .. משהו שהרס את השבוע-כלום ושום דבר
מה קניתם השבוע-אממ כל מיני שטויות תוכנית\סרט השבוע-"חטופה" משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אני ישאיר את זה לעצמי משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אממממ כמה מבחנים שאני חייבת לעבבבור מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אממ לירזי
עדן , וליאוווווורי היפה שלייייי
תמונת השבוע-

אליסה13

New member
סיפורוש שליי?

תמונה הורסת! חולה עלייך יפה שליי תאשרי אותי במסנג'ר ובפייסבוק בבקשה אני אשמח מאוד לדבר איתך!

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-רינת בר-הוא פגע בי אמא,ועוד כמה שירים ברוסית ובוכרית משהו שעשה את השבוע-להבריז הרבה פעמים מביצפר
,ליראות תאחיינים שלי משהו שהרס את השבוע-שהמנהלת תפסה אותי מבריזה
מה קניתם השבוע-XL4 ,דיסק של פסטיגל במצולות
ציטוט השבוע-יש הרבה תוכנית\סרט השבוע-מיכאלה
[חזרתי להיתמכר
] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נאסא? , ועוד כמה דברים . . . משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אליסה,ליאור,עדן,והאחיינים שלי אריאל ויונתן
הערות- שבוע טוב
תמונת השבוע-אני והאחיינים שלי

למעלה